Netteki Blog

Oxfordlu Kamilla kaç yaşında? Kriterleri Nelerdir?

28.02.2023
326
Oxfordlu Kamilla kaç yaşında? Kriterleri Nelerdir?

Seda Sayan ve Uğur Arslan’ın sunuculuğunu yaptığı Evleneceksen Gel programı Show TV ekranlarında yayınlanmaktadır. Evleneceksen Gel programının locada en çok konuşulan isimlerinden biri Kamilla’dır. Kamilla Oxford Üniversitesi’nde eğitim gördüğünden dolayı güzelliği kadar zekiliği ile de konuşulan gelin adayları arasında yer almaktadır.

30 yaşında olan gelin adayı aslen Azerbaycanlıdır. Bakü de büyümüş olan Kamilla çocuk doktoru olarak görev yapmıştır. Hem böylesine zeki hem de güzel bir fiziğe sahip olan gelin adayının neden evlilik programına başvurduğu pek çok kişi tarafından merak edilmektedir.

Kamilla’ın Kriterleri Nelerdir?

Ticaretle uğraştığını her fırsatta dile getiren Kamilla maddi açıdan kendine güvenen beylerin kendisine talip olmasını istiyor. Kamilla’nın zeki olduğu kadar çekici bir fiziğe sahip olması da neden evlenme programına başvurduğu konusunda merak uyandırmıştır.

Kamilla gelen taliplerine oldukça seçici davranmaktadır. Bu nedenle birçok kişi Kamilla’nın kısa yoldan şöhret yakalamak ve zengin beyler ile görüşmek istediğine yönelik eleştirilerde bulunmaktadır.

30 yaşında olduğunu ifade eden Kamilla yaş kriterine çok fazla takılmasa da bakımlı ve dış görünüşüne önem veren beyler ile görüşmek istediğini ifade etmektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.