Netteki Blog

Örgü kışlık el emeği bayan atkı ve bere örnekleri

28.02.2023
258
Örgü kışlık el emeği bayan atkı ve bere örnekleri

Soğuk havalar denilince akla atkı ve bereler gelmektedir. Bir çok farklı örnekleri ve modelleri ile göz doldurmaktadırlar. Ev hanımlarının hamarat ellerinden ortaya çıkmış birbirinden güzel şık ve aynı zamanda içinizi ısıtacak atkı ve bere çeşitlerine adeta deyim yerindeyse, hayran kalacaksınız. Genellikle biz kızlar hazır ürünlere yöneliriz ama bilmeyiz ki, hazır olan atkı ve bereler el örgüsü ile örülenlerden daha kötü ve kalitesiz. Sizlerde biraz gayret göstererek evinizde el emeğinizle çok güzel kışlık örgü atkı ve bere takımları örebilirsiniz. Bu işi kavradıkça, hem kendinize hem sevdiklerinize bile bu güzelim atkı berelerden örerek onların gönlünü alabilirsiniz. Örgü örmeye hevesi olan genç kızlarımız zaman içerisinde eminim çok daha iyilerini öreceklerdir. Bayanlar için örülen atkı ve bereleri incelediğimizde, genellikle tığ ve şiş ile yapıldığını görmekteyiz. Kısmen firkete işi ile yapılan modellerde mevcuttur. Sizler kolayınıza ne geliyorsa o şekilde örebilirsiniz. Kış ayları için şiş işini tavsiye ederim. Bahar ayları için tığ işi bereleri örünüz. Aklınızda ne varsa, hayal ettiğiniz model ve rengi kendiniz belirleyiniz.

El emeği atkı ve berelerin modası hiçbir zaman geçmiyor ve günümüzde hala büyük bir keyifle anneler, ablalar tarafından örülüyor. Elişi kültürümüzün yaşaması için bizlerde bir ucundan tutmalı ve hazır olan ürünlerden mümkün mertebe uzak durmalıyız.

Netteki bir çok blog sitesinde çok güzel anlatımlı örgü örnekleri bulunmaktadır. Bu nimetlerden faydalanabilirsiniz. Örgü örmek için bir sürü kaynak var. Sitemizde bunlardan birisi. Elimizden geldiğince anlatımlı örneklere yer vermeye gayret gösteriyoruz.

atki-modelleri-ve-cesitleri-orgu desenli-bayan-orgu-atki-modelleri desenli-cok-guzel-orgu-bayan-atkisi mavi-renkli-kislik-orgu-bayan-atkisi orgu-bayan-atki-modelleri-ve-cesitleri orgu-el-emegi-atki-modelleri rengarenk-orgu-atkilar renkli-atki-bere-modeli renkli-bayan-orgu-bere sis-isi-mavi-atki-modelleri tig-isi-kirmizi-atki

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.