Netteki Blog

Nisan Ayı Hangi Burç Olur

28.02.2023
356
Nisan Ayı Hangi Burç Olur

Nisan ayında doğan biriyle tanışanlar ve hangi burç olduğunu bilmeyenler için Nisanın yarısından çoğu Koç Burcudur ve son haftası da Boğa burcu kapsamına girer.

01 Nisan – 20 Nisan arası doğanlar Koç burcudur. 21 Nisan’dan 30 Nisan’a kadar Boğa burcu olacaktır. Sizde merak ettiğiniz kişinin burcunu tarih aralıklarıyla değerlendirebilir ve özelliklerini öğrenebilirsiniz.

Koç Burcu Özellikleri

Burçlar kuşağının ilk burcu olan Koç hareketli ve enerjik yapılarıyla dikkat çekerler. Olaylar karşısında coşkularını gizleyemez ve ben egoları fazla gelişmiştir. Meraklı olan kişilikleriyle merak ettikleri konulara karşı yaratıcılardır.

Abartılı konuşmaları bulunan burç aynı zamanda gerçekleri değiştirerek anlatmayı sever. Yaşam içerisinde her zaman baş rolde olmak isterler ve başarmaya odaklıdırlar.

Hırsları fazla olan burç hırsı yüzünden çoğunlukla sonuçları düşünmeden hareket edebilirler. Çevresindekilere hükmeder özellikleriyle ıvır zıvır şeylerle uğraşmayı başkalarına bırakırlar.

Koç kadını değişikliği sever, ateşli ve aşıktır. Koç erkeği rekabetçi, dayanıklı ve cesurdur. İnsanları zor durumdan kurtarmayı sever ve çaresiz kadınlar için adeta savaşırlar.

Boğa Burcu Özellikleri

Sabırlı ve sorumluluk sahibi olan burç aynı zamanda insancıl ve sıcakkanlı özellikleri dikkat çeker. Aşkın yıldızı Venüs tarafından yönetilir.

Büyük başarıları kendini duygusal anlamda yoğun oldukları zaman kazanırlar. Dayanıklılık ve sabır başarının temelinin atılmasında öncülük eder.

Boğa burcu konuşkandır ve çok sesli olarak düşüncelerini açıkça belli ederler. Karar vereceği konularda enlemesine boylamasına tüm ince detayları düşünürler ve karar verirler.

Karar verildiğinde artık onları kimse durduramaz ve harekete geçerler. Boğa kadını sessiz, sakin ve mağrur duruşlarıyla etkileyicidir.

Gerçekçi ve otoriter tavırlara hakimdir. Duruşuyla ortamdakilerin dikkatini çeker. Boğa erkeği inatçı, çalışkan hareketli özelliğiyle fark edilir. İnatçı tavırlarıyla karşılaşmamak için suyuna gitmek en doğrusudur.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.