Netteki Blog

Muscoflex Duo Jel ne işe yarar, nasıl kullanılır?

28.02.2023
684
Muscoflex Duo Jel ne işe yarar, nasıl kullanılır?

Muscoflex Duo Jel ne işe yarar, nasıl kullanılır?

Muscoflex duo jel, kireçlenme ile beraber eklem dışı romatizma ve omurganın ağrı yapan hastalıklarında kullanılan bir kremdir. Muscoflex duo jel diğer kas gevşeticilere göre daha hızlı etki eder. Jel 30 gramlık alüminyum tüp arasında 75 miligramlık etkin madde içeriği ile satışa sunulan bir ilaçtır. Ani bir hareket yüzünde haraket edemeden kaldığınız da , burkulma ve ya çarpma gibi kazalarda , tutlmalar da oldukça etkili bir ilaçtır.

Jel ; beyin ve omurilikten kaynaklanan kas ağrısı gerginliğini ortadan kaldırmak amacıyla kullanılan bir kas gevşetici ilaçtır. Eczaneden reçetesiz olarak temin edilebilen bu ilaç , hemen hemen her yaştan insanın rahatlıkla kullandığı bir kremdir. Aslında bu ilaç hem iltihap giderici hem de kas gevşetici ilaç grubunda yer almaktadır.

Muscoflex Duo Jel Nedir?

Muscoflex duo jel, yapısı jel formunda  bulunmaktadır. Kişilere belirli kemik ve kas ağrılarını çözebilmek adına verilmektedir. Farklı sebeplerden dolayı meydana gelen ağrıları çözüm olarak tamamen yok etmekten ziyade ağrıları kontrol altına alabilmek için kullanılmaktadır.

İlacı cildinize sürmeden önce mutlaka prospektüsü okumalısınız eğer kronik veya genetik bir rahatsızlığı , hassas ve alerjen bir cildiniz var ise doktorunuza danışmanızı tavsiye ederiz. Kronik veya genetik hastalıklarından dolayı görmüş oldukları tedavide kullanılan ilaçlar ile birlikte ters bir tepki verebilir ve istenmeyen bir durum yaşaya bilirsiniz.
Muscoflex Duo Jel ne işe yarar, nasıl kullanılır?

Muscoflex Duo Jel Ne İçin Kullanılır?

Muscoflex Duo jelin kullanım alanı oldukça geniştir. Ağrı kesici etkisi olduğu için birçok eklem ve kas ağrılarında doktorlar tarafından reçete edilmektedir. Eczanelerden kolaylıkla satın alınabilen Muscoflex Duo jel aşağıdaki durumların tedavisinde kullanılır:

  • Burkulma
  • Yumuşak doku travmaları
  • Ezilme
  • Spor yaralanmaları
  • Eklemlerde kireçlenme (Osteoatrit)
  • Eklemi çevrelemiş olan yumuşak dokuda iltihaplanma
  • Eklemlerde kireçlenme
  • Omurga ağrıları
  • Kas-iskelet sistemindeki hastalıklar

Muscoflex Krem Nasıl Kullanılır?

Muscoflex Duo jel doktorunuzun tavsiye ettiği şekilde kullanılmalıdır. Hekim tarafından herhangi bir kullanım tavsiyesi alınmadıysa, günde en fazla 3-4 kere bu jeli kullanabilirsiniz. Muscoflex jel harici kullanım içindir. Deri yüzeyindeki ağrılı bölgeye hafif masaj yaparak uygulanmalıdır. Jeli ağrılı bölgeye sürdükten sonra hafif bir yanma hissi oluşabilir. Bu yanma ilacın işe  yaradığını ve tesir ettiği anlamına gelir.

Muscoflex Duo Jel ne işe yarar, nasıl kullanılır?

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.