Netteki Blog

Muhteşem Yüzyıl Kösem Bağdat Fatihi 4. Murad hangi kanalda hangi gün

28.02.2023
366
Muhteşem Yüzyıl Kösem Bağdat Fatihi 4. Murad hangi kanalda hangi gün

Muhteşem Yüzyıl Kösem Bağdat Fatihi 4. Murad yeni sezon ne zaman başlıyor hangi saatte
Muhteşem Yüzyıl Kösem: Bağdat Fatihi 4. Murad dizisi ilk sezonunu aratmayacak bir sezonla geliyor. Bu sezonda Kösem Sultan’ın oğlu 4. Murat ‘ı oynayacak isim Metin Akdülger oldu.

Muhteşem Yüzyıl dizisi hangi kanalda sorusunun yanıtı değişti Star Tv’de ilk sezonu oynayan dizi yeni sezonu ile Fox ekranlarında karşınıza çıkacak. Yeni bölüm fragmanlarında Nurgül Yeşilçay dikkat çekerken dizinin yayın zamanı için süre azaldı.

Muhteşem Yüzyıl Kösem Bağdat Fatihi Konu Özeti
Senaryosunu Yılmaz Şahin’in yönetmenliğini de Çağatay Tosun’un yaptığı dizi Osmanlı tarihinin yeni perdesini aralamaya hazır. 6 yaşındaki oğlunu tahta çıkararak Saltanat Naibeliği’ne yükselen Kösem Sultan tüm dünyaya diz çöktüren bir sultan olma şansı yakalamıştır.

Ancak tarih sayfalarında Sultan Murad’ın iktidarı ele alma isteği ile dengeler değişecek ve ana oğul karşı karşıya gelerek Hünkar Sultan mücadelesine dönüşecek ve iktidar hırsı baş gösterecektir. İktidarın eski günlerini geri getirmeye hazırlanan 4. Murad Farya ile büyük bir aşka tutulurken dizi aşkı ve iktidar kavgasını birlikte işleyecek.

Muhteşem Yüzyıl Kösem Bağdat Fatihi 4. Murad dizisi saat kaçta olduğu 20.00 olarak netlik kazandı. Yeni sezonu ve yeni kanalı ile tekrar ekranlara gelecek dizi yapımcıları başka bir kadro ile daha iddialı olduklarını yansıttı. Yeni ekip 18 Kasım Cuma akşamı tüm sevenleriyle buluşmak üzere sizlerle olacak.

muhtesem-yuzyil-kosem-bagdat-fatihi-4-murad-oyunculari

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.