Netteki Blog

Metin2 Azrail Nasıl Gidilir

28.02.2023
952
Metin2 Azrail Nasıl Gidilir

İsterseniz bunu sizlere adım adım anlatalım. Azrail oyun içerisinde bulunan şeytan kulesi var ve bunun da dokuzuncu katında bulmanız mümkün. Bunun için de çok güçlü olmanız gerekir.

Yani çarınızın çok olması lazım. Öncelikle sizlere kat olarak neler bulabileceğiniz ve neler olduğunu söyleyelim. İlk katta dayanıklılık olarak bilinen metin’i kesmeniz gerekir.

Sonrasında hemen ikinci kata çıkıyorsunuz. Burada yapmanız gereken tek şey bütün slotları halletmeniz. Temizleme işi ile beraber anında üçüncü kata çıkıyorsunuz ve burada da ikinci katın aksine slotları kesmeniz gerekecek.

Slotları kesmeniz ile beraber sonrasında şeytanı yani boss olarak bilinen şeytanı kesiyorsunuz. Dörtte ise şeytan meti kesilmektedir.

Beşinci katta ise sizlere toplamda 15 dakika verilir. Bu 15 dakika içerisinde sizlere 8 adet metin verilmektedir. Sizler de sekiz adet metinin arasında doğru olanı buluyor ve parçalıyorsunuz.

Sonrasında da buradan da diğer kata geçmiş oluyorsunuz. Geldiğiniz altıncı katta ise üzerinize şeytanlar gelecek. Şeytanlarda da bazı anahtarlar olacak. Anahtarlar ile de orada bulunan doğru mühürleri açmanız gerekmektedir. Bundan sonra sizlere de bazı bilgiler verelim.

Bildiğiniz gibi SO partileri var ve burada ortaya yakın olmanız gerekmektedir. Sonrasında üzerinize gelen şeytanları yani agresif şeytanları kesiyorsunuz.

Yedinci kat ise metin taşlarını kırdığınız bölümdür. Kırma işlemi ile zin sa gui haritasını alıyorsunuz. Taşların içerisinden de eski kutuyu yani bilinmeyen kutuyu kırıyorsunuz ve zin sa gui elde edilmiş oluyor.

Sekizde ise moblar var ve bunları da öldürmüş oluyorsunuz. Ve en sonunda mutlu son, yani dokuzuncu kat geliyor.

İşte burada da Azrail karşısında çıkıyorsunuz ve son final karşılaşmasını da burada yapıyorsunuz. Kısa bilgi olarak burada uygulamanız gereken taktik, yedi ile aynı olmalıdır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.