Netteki Blog

Metin2 At Madalyonu Nerden Düşer?

28.02.2023
399
Metin2 At Madalyonu Nerden Düşer?

Burada binecek bir at almak ve bunu da zırhlı yapmak ve savaş atı haline getirebilmeniz için de çok sayıda madalyon yani at madalyonları almanız gerekecek.

Bunların dışında da Pazar kısmında da önemli olmaktadır. Yani pazarda iyi para ve miktarlar kazanabilirsiniz yani item kazanabilirsiniz.

Bütün bunları düşününce de çok iyi ve önemli olan at madalyonları da ne kadar önemli olduğunu anlamanıza yeterli olmaktadır.

Burada madalyonlar, aşama yerlerinize veya seviyelerinize göre burada bulunan maymun kafeslerinde, yani zindanlarından düşmektedir.

Öncelikli olarak sizlere bunları ve seviyelere göre neler olduklarını yazacağım. 20 ile 45 seviyelerinde ikinci köy, kolay monkey zindanı ve atıcı olan monkeyler yani maymunlar bulunmaktadır.

45 ile 50 seviyeleri arasında ise çölün altında ki normal maymun olan zindanları ve atıcıları bulunmaktadır.

50 ve yukarısı olan sevilerde ise de orta kısımda, zor zindanı ve altın maymunları bulunmaktadır. Özellikle de burada bulunan bilgiler, oyuna yeni başlayan kişiler için son derece önemli olmaktadır.

Yeni başlayalar metin2 sitesine girdiği zaman, önce sizlerden istediğim tanıtımlarını izlemeniz olacaktır. Sonrasında da üye olmak olacak.

Bunu için de orada yeşil zemin üzerinde olan şimdi ücretsiz oyna yazan yere tıklamak da yeterli olacak. Oyunun ilginç ve son derece akılda kalan bir lafı bulunmaktadır.

Burada ruhunu ve kılıcını bile yazısını göreceksiniz. Zaten yazan yazı ile sizleri neler bekliyor ve neler ile karşılaşacaksınız az çok anlayacaksınız. D

oğuya göre MMORPG. Dünya genelinde milyonlara karışan oyun, ülkemizde de milyonlara yaklaşan kullanıcılara ulaşmaktadır.

Ayrıca bilgisayarlar için de düşük bir sistem istemektedir. Diz üstü için de geçerli olmak şartı ile son derece kolay şekilde çalışmakta ve ekstradan sistem istememektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.