Netteki Blog

Mert Yazıcıoğlu Kimdir? Umuda Kelepçe Vurulmaz Dizisi Fırat

28.02.2023
333
Mert Yazıcıoğlu Kimdir?  Umuda Kelepçe Vurulmaz Dizisi Fırat

Mert Yazıcıoğlu 10 Mayıs 1993 senesinde İstanbul’da doğmuştur. İlgi çekici fiziği ve iyi oyunculuğu performansı sayesinde dikkat çekti. Boyu 1.77 cm, 65kg, siyah saçlı ve kahverengi gözlüdür. İstanbul Aydın Üniversitesi işletme Fakültesi öğrencisidir.

Oyunculuğa ilk deneyimini film sektöründe başlamıştır. Daha sonra dizilerde başrol oyunculuğuna kadar profesyonel olarak oynamıştır.

Hiç beklemediği bir anda oyunculuk kapısı açılan Mert Yazıcıoğlu tesadüf eseri bir gün arkadaşının oynadığı dizi setine gider ve Can Sipahi ile tanışır.

Can Sipahi, Mert Yazıcıoğlu’nu cast 33’e gönderir. Deneme çekimlerine katılan oyuncu, Ümit Çırak’la tanışır. Oyunculuk eğitimini Ümit Çırak sayesinde almış olur.

Mert Yazıcıoğlu Özel Hayatı

Oyunculuğu kadar özel hayatı ile de gündeme gelen Mert Yazıcıoğlu rol aldığı dizideki bayan oyuncu ile aşk hayatıyla uzun süre adından söz ettirdi.

Uzun süren televizyon dizisinde oyuncu manken gibi fiziği ile oldukça ilgi çekici olmuştur.

Şu aralar tv de yeni başlayan dizi de başrolü üstlenen Mert Yazıcıoğlu oyunculuğunu resmen mimik ve hareketleri ile dizilerin aranan oyuncusu olma yolunda başarılı adımlar atıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.