Netteki Blog

Mert Denizmen Kimdir? Vatanım Sensin Dizisi Yinon

28.02.2023
339
Mert Denizmen Kimdir? Vatanım Sensin Dizisi Yinon

Mert Denizmen, Vatanım Sensin dizisinde ” Yinon ” rolünde izlediğimiz başarılı oyuncudur. Kanal D ekranlarında yayınlanmakta olan başrollerini Bergüzar Korel, Halit Ergenç ve Onur Saylak’ın paylaşmış olduğu sevilen dizide Yinon karakterini başarıyla canlandırmaktadır.

Mert Denizmen, 1986 yılında İstanbul’da doğmuş ve hayatını burada sürdürmüştür. Haliç Üniversitesi’nin Oyunculuk Bölümünde eğitimini tamamlamış ve tiyatro oyumlarında oynayarak oyunculuk hayatına atılmıştır.

Mert Denizmen Hayatı ve Özellikleri

Doğum tarihi: 02.06.1986, Doğum Yeri: İstanbul, Boyu: 1.80 cm. Kilosu: 76 kg. Burcu: İkizler, Göz Rengi: Kahverengi, Eğitimi: Haliç Üniversitesi Oyunculuk Bölümü

Balkan Harbi ve İzmir’in işgal edilmesini konu olarak işleyen dizide vatanı ve aşkı için savaş veren bir askerin hayatı işlenmektedir.

Azize adında üç çocuğu ve kayınvalidesi ile mücadelenin ortasında kalan ve çok zor günler yaşayan genç bir kadın vardır.

Zorlu bir mücadelenin içinde kalan ve hayatta kalma savaşı veren Azize eşinin yokluğu ile çok daha büyük güçlüklerle ve maddi zorluklarla karşılaşmaktadır.

Karşılaştığı bu maddi zorluklara katlanabilmesi için tefeci rolünde oynayan “Yinon” ona para vermektedir. Borçları çoğaldıkça Azize’yi zor durumda bırakacak yaptırımlar uygulamaya çalışmaktadır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.