Netteki Blog

Mehmet Ozan Dolunay Kimdir? Yüksek Sosyete Dizisi Mert

28.02.2023
307
Mehmet Ozan Dolunay Kimdir? Yüksek Sosyete Dizisi Mert

Mehmet Ozan Dolunay 17.02.1991 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslan Antalyalıdır. 1991 yılında doğan 25 yaşında olan yakışıklı oyuncu kova burcudur. Mehmet Ozan Dolunay’ın fiziksel özelleri 1.79 boyunda, 76 kilodur. Mehmet Ozan Dolunay yeşil göz rengine ve siyah saçlara sahiptir.

Mehmet ozan dolunay

Mehmet Ozan Dolunay temel eğitim üzerine eğitim aldıktan sonra eğitimini İstanbul da bulunan Makine mühendisliği Koç Üniversitesin ‘den mezun olmuştur. Lise eğitimini Amerika’da tamamlamıştır.

OP dönemde Amerika futbolu ve basketbol oynamıştır. Hobileri arasında son dönemde street ball,  snowboard ve rüzgâr sörfü ile yakından ilgileniyor.

Aynı zamanda Elektronik müzik çok seviyor. Amatör olarak DJ’ lik yapıyor. Fotoğrafçılık da bir diğer hobilerinden biridir.

Ton balıklı makarna yapmak konusunda çok iddialıdır. Serbest, formatsız yazı yazmayı seviyor.

Yarışma programı olan kim milyoner olmak ister katılan Mert Ozan Dolunay, yarışmaya katılması ile dikkatleri üzerine çekmiş ve yıldızı parlamaya başlamıştır.

Kariyerine Tatlı Küçük yalancılar dizi ile başlamıştır ve bu dizi de Rüzgâr karakterini canlandırmıştır.

Bu diziden sonra ikinci olarak Yüksek sosyete dizisinde Mert karakterini canlandırarak dikkatleri daha da üzerine çekmiştir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.