Netteki Blog

Mayıs Ayı Hangi Burç Olur

28.02.2023
301
Mayıs Ayı Hangi Burç Olur

Burçlara yeni ilgi duyan ve Mayıs ayında doğanların hangi burç olduğunu merak ediyorsanız burcun büyük çoğunluğu Boğa burcudur.

Boğa burcu 01 Mayıs-20 Mayıs tarihlerini kapsayan dönemdir. Burç değişikliği 21 Mayısta başlar ve 31 Mayıs’a kadar İkizler burcu olarak devam eder. Her iki burcun genel özellikleriyle birbirinden farklıdır.

Boğa Burcu Özellikleri

Burçlar arasında en azimli, inatçı ve katı olan burç azmiyle tuttuğunu koparacak kadar dirayetlidir. Yapması gereken her neyse karar vermekte zorlansalar da yapmak istediklerinden kimse Boğa burcunu vazgeçiremez.

Hedeflerine ulaşma konusunda sınır tanımaz yapıya sahiptir ve hayattan ne istediklerini bilirler.

En güçlü özellikleri güvenilir ve sağlam kişiler olmalarıdır. Mantıklı olanı değil duygularıyla ve tutkularıyla hareket ederler.

Kendini mutlu etmeyecek şeylerle ilgilenmezler. Sabırlı olan burç bir konuya uzun süre tahammül edebilecek yapıya sahiptirler Kendine yapılan hataları görmezden gelebilirler ancak haksızlığa uğradıklarını veya kandırıldıklarını düşündüklerinde aşırı hırslı yapıya dönüşebilirler.

Yerleşik yaşantıyı severler ve hareketli yaşam tarzı onlara göre değildir. Gelip geçici olana değil kalıcı güzelliklere değer verirler.

İkizler Burcu Özellikleri

Değişken yapılarıyla dikkat çeken burç zeki ve beceriklidir. Değişken yapıları onlara çok yönlü özellik kazandırır.

Kişilikleri tek değildir bu sebeple ikizlerdir. Akıllı ve macera sever karakterleri sadece ikizler burcuna özeldir.

Her şeyi öğrenmek ve her konuda bilgi sahibi olmayı severler, merakla doludurlar. Akılları sürekli çalışan burç yorulmak bilmeyen özelliğe sahiptir.

Espri yetenekleri fazla olan burç çevresindeki herksi eğlendirir ve güldürür. Toplantıların aranılan insanıdır ve eğlence noktası olmayı iyi becerirler.

Görünüşleri ve konuşmalarıyla her zaman dinamiktirler ve ruhları asla yaşlanmaz. Çocuksu saflıklarıyla herkes tarafından sevilirler. Doğuştan gelen çekiciliğe sahiptirler.

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.