Netteki Blog

Mart Ayı Hangi Burç Olur

28.02.2023
363
Mart Ayı Hangi Burç Olur

Mart ayında doğanların ait olduğu burç her ayın ait olduğu burç iki tane olduğu için bu ayda doğanlar 01 Mart- 20 Mart dahil olmak üzere Balık burcudur. 21 Mart’ta doğan kişinin burcu değişir ve Koç burcuna geçer.

Balık Burcu Özellikleri

Burçlar aleminde son burç olan Balık kendinden önce bulunan bütün burçların özeti niteliğindedir. Sonsuzluğun burcu olarak tabir edilen burç yeniden doğum, reenkarnasyon gibi mistik düşüncelerle doludur.

Kendi yeteneklerini es geçerler ve farkında olmazlar veya farkında olsalar da belirtmeyi sevmezler. Alçak gönüllü olmaları nedeniyle kendilerini beğenmişlik onların ruhunda yoktur. Sakin görünümleri olsa bile iç dünyasında ne fırtınalar koptuğunu kimse bilmez.

Balık burcu fırtınalar yaratır ve sakinlikte doğalarında vardır. Tıpkı azgın denizin bir anda fırtına esnasında dalgalarını koparması ve bir anda denizin sakin kalması gibi ne zaman fırtına çıkar ve ne zaman sakinlik gelir kimse bilemez.

Balık burcu dendiğinde ilk akla gelen duygusallıklarıdır. Okyanus kadar derin ve gizemli havalarıyla iç dünyalarını gizli tutarlar.

Koç Burcu Özellikleri

Yönetici olan burç dünyasının en hareketli ve aceleci burcu olarak dikkat çeker. Karşısındakini kıracağını düşünmeden, açık sözlü bir şekilde her şeyi söyleyebilir.

Aceleci yapılarıyla önce harekete geçer arkasından düşünürler. Yeni fikirler düşünen ve yaratıcılığını her konuda konuşturan burç kolay sıkılan yapıya sahiptir.

Sürekli olarak teşvik edilmeyi bekleyen yapılarıyla ilgilerini bir yerde toplamaya adapte olabilirler. Enerjisi inanılmaz olan burç hem fiziksel hem de ruhsal olarak enerji birikimi yaşarlar.

Enerjilerini pozitifliğe doğru çekmeyi becerirler ve güler yüzlü olmaları en belirgin özellikleridir. Kolay sinirlenebilen yapıları olsa da kin nedir bilmezler öfkeleri çabuk geçer. Paraya fazla önem vermezler övgü ve ün onlar için paradan daha değerlidir.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.