Netteki Blog

Makyajsız Nasıl Güzel Görünürüm

Makyajsız Nasıl Güzel Görünürüm

Makyajsız Nasıl Güzel Görünürüm

Aslında her kadın doğal olarak güzeldir. Sadece makyaj sizin güzelliğinizi arttıracak bir unsurdur. Ancak bu değildir ki sadece makyaj beni güzel yapıyor makyaj olmazsa güzel değilim. Sadece makyaj ya da giyim kuşam sizi güzel yapmaz. Bunun için belli başlı kişisel bakımlarınızı da yapmanız sizi olduğunca güzel gösterecektir.

Özellikle günümüzde kadınlar her sabah uyandığında ve her gece yatmadan önce aynanın karşısına geçerek kendilerine güzelce bir bakmalılar.

Makyajsız Bakımlı Olmanın Yolları

Sabah uyanır uyanmaz yüzünüz ve gözünüz şiş bir vaziyette olur. İşte bunu gidermek için hemen kalkar kalkmaz yüzünüzü soğuk bir suyla yıkamalısınız. Bu sayede vücut fonksiyonlarınız da devreye girer ve yüzünüze bir canlılık gelir. Ayrıca sabah yüzünüzü yıkarken cilt tipinize uygun olan bir sabun kullanmanız da mantıklı olacaktır.

Yüzünüzü sabun ve soğuk bir su ile yıkadıktan sonra kendi cilt yapınıza uygun bir nemlendirici ile yüzünüzü biraz nemlendirebilirsiniz. Bu sizin cildinizin daha parlak ve canlı görünmesini sağlar. Cildinize gerekli sabah bakımını yaptıktan sonra hemen dişlerinize yoğunlaşmanız gerekiyor. Çünkü gülüşleriniz sırasında açığa çıkan dişleriniz bakımlı ise eğer bu gülüşünüzü ve sizin doğallığınızı daha ön plana çıkarır. Mutlaka gün içinde dişlerinizi sabah ve akşam olmak üzere en az iki defa fırçalamanız gerekir. Bu sayede nefesinizi de açmış olacaksınız.

Sonraki aşamada da saçlarınızda uygulamanız gerekiyor. Her ne olursa olsun sabah kalktığınız şekildeki saç haliniz ile dışarıya çıkmayınız. Nasıl bir şekil verdiğinizin bir önemi yoktur. Sadece şekilsiz olmasındansa hoşunuza gidecek bir havayı saçlarınıza katınız.

Son olarak ise o gün için giymek istediğiniz ve sizi ortaya çıkaracağına inandığınız kıyafetlerinizi giyiniz. Artık hazırsınız ve görüldüğü gibi sadece makyaj yaparak güzel olmuyorsunuz.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.