Netteki Blog

Mail.Ru Video İndirme (Programsız)

28.02.2023
3.078
Mail.Ru Video İndirme (Programsız)

Dünyanın en popüler veri depolama, video paylaşım ve yükleme siteleri arasında yer alan Mail.Ru firması Rusya merkezli bir internet sitesidir. Ülkemizde başta film ve dizi indirme siteleri olmak üzere birçok web sitesi dosyaların paylaşımı için bu hizmetten yararlanmaktadır. Rusça olarak hizmet vermesinden dolayı birçok kullanıcı bu internet sitesi üzerinden indirmek istediği içeriği bir türlü indirmeyi başaramayıp sayfayı kapatmaktadır. Fakat, mail ru video indirme işlemi sitenin dili Rusça olmasına karşın basit bir şekilde yapabileceğiniz şekilde tasarlanmıştır. Üstelik bu işlemi gerçekleştirmek için herhangi bir program kullanmanıza da gerek yoktur.

Normal şartlarda Rusça hizmet sağlayan bir mail servisi olarak karşımıza çıkan Mail.ru içerisinde barındırmış olduğu video paylaşım ve yükleme özelliği sayesinde dünya genelinde oldukça popüler bir konuma erişmeyi başarmıştır. Başta ülkemiz olmak üzere dünya genelinde milyonlarca kullanıcısı bulunmaktadır. Film ve dizi sitesi yöneten kişiler başta olmak üzere herhangi bir konuda video ya da dosya paylaşma ihtiyacı duyan kişiler güvenilir, hızlı ve ücretsiz olması nedeniyle mail.ru kullanmayı tercih etmektedir. Mail.ru üzerinde paylaşılmış olan tüm film, dizi ya da diğer video içeriklerini nasıl indirebileceğinizi merak ediyorsanız bu yazımızda tüm detayları paylaşacağız. Mail.ru video indirme işlemi oldukça hızlı ve ücretsiz bir şekilde gerçekleştirilebilmektedir.

mail.ru video indirme

Mail.Ru Video İndirme Sitesi

Dünyanın en popüler video, film ve dizi paylaşım siteleri arasına girmeyi başaran mail.ru video indirme sitesi tüm kullanıcılara ücretsiz bir şekilde hızlı indirme imkânı tanıyor. Bu hizmeti yalnızca Rusça vermesi nedeniyle ülkemizde birçok kişi bu indirme işlemini gerçekleştirirken sorun yaşıyor ve ne yapması gerektiğini bilmiyor. Aslında basit birkaç tuşlama ile tamamlanabilen indirme işlemi Rusça olması nedeniyle oldukça zor bir hale gelebiliyor, en azından bilmeyenler için.

Yazımızın devamında mail.ru video video indirme sitesi kullanımı ve indirmeyi başlatmak için herhangi bir ekstra programa ihtiyaç duymadan ne yapmanız gerektiğinden bahsedeceğiz. Bu anlatımı sizler için resimli bir şekilde gerçekleştirerek yaşayacağınız potansiyel karışıklıklar ve yanlış tuşlamaların önüne geçmeyi planlıyoruz. Bu yüzden resimlere dikkat ederek kaçıncı sıradaki butona basmanız gerektiğini öğrenebilirsiniz. Mail ru video indirme işlemi için gerekli ön bilgilendirmeyi tamamladığımıza göre anlatıma geçebiliriz.

mail ru video indirme programsız

Mail.Ru Video İndirme Programsız

Öncelikle mail.ru video indirme programsız bir şekilde gerçekleştirebileceğiniz alternatif birçok yöntem bulunuyor. Harici internet sitelerini kullanmakta bunlardan birisi. Fakat biz en güvenilir ve kolay yöntem olan direkt mail.ru internet sitesi üzerinden indirme işlemini nasıl yapacağınızı anlatacağız. Paylaşacağımız bu Mail ru video indirme 2020 yöntemi halen güncel ve çalışır durumdadır. Belirli aralıklarla yöntemin işe yarayıp yaramadığını kontrol etmekle birlikte sizden gelen yorum ve geri bildirimleri de dikkate alarak herhangi bir sorun olması halinde yeni yöntemleri sizlerle paylaşıyoruz.

                Video Bağlantısına Erişin

İzlemekte olduğunuz videonun üzerine gelin ve sağ tıklayın. Karşınıza 3 seçenek çıkacak, bu seçeneklerden en üstte yer alana tıklayın. (Aynı zamanda seçenekler arasında yazısı en kısa olan.)

mail ru video indirme sitesi

                Bağlantıyı Kopyalayın ve Düzenleyin

Bir önceki adımda belirtmiş olduğumuz seçeneğe bastığınızda karşınıza bir kutucuk çıkacak ve videoyu paylaşmak için ihtiyacınız olan bağlantıyı size sunacaktır. Bu adresi kopyalayın. Kopyaladığınız bu bağlantıyı adres çubuğuna yazın fakat açmadan önce adresin başında yer alan “my” kelimesi öncesine “m.” Ekleyin. (küçük m harfi ve nokta .) Adresi düzenledikten sonra açın ve sonraki adıma geçin.

mail ru video indirme programsız

                Videoyu İndirmeyi Başlatın

Farklı bir tasarım ile bizi karşılayan yine mail.ru internet sitesine ait bu adresten güvenli bir şekilde video indirme işlemini başlatabiliriz. Mail.ru video indirme işlemini başlatmak için burada görüntülenen videoya sağ tıklayın ve “Video olarak kaydet” seçeneğini işaretleyin. Artık video, film ya da dizinizin indirmesi başlayacaktır.

mail.ru video indirme 2020

Mail.ru video indirme işlemini başarılı bir şekilde tamamladığınızı umuyor ve iyi seyirler diliyoruz 🙂 Aklınıza takılan soruları çekinmeden ekibimizle paylaşabilir, sizlere yol göstermelerini sağlayabilirsiniz. Unutmayın her zaman en güncel yöntemleri bu sayfadan takip edebilir, güvenilir ve hızlı indirme seçeneklerinden haberdar olabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.