Netteki Blog

Köpek Aksesuarları ve Kıyafetleri ( Hepsi Güzel Ve Farklı)

28.02.2023
305
Köpek Aksesuarları ve Kıyafetleri ( Hepsi Güzel Ve Farklı)

Köpeğin ihtiyacı olan en önemli aksesuarı tasmaları olacaktır. Tasmalardan sonra sosyal yaşamını renklendirecek ürünler de köpeğin şıklığı için alınabilir.

Eğlenceli, fonksiyonel ve yenilikçi ürünler arasından desenli ve renkli bir çok aksesuar petshoplarda bulunuyor.

Köpek kıyafetleri arasında papyolar, köpek bandanaları, kravatlar, kaşkollar, şapka ve kasket, kaşkol setleri, kolye, köpek tokaları, güneş gözlüğü gibi birçok aksesuar onların şıklığı için düşünülmüştür.

Köpekler İçin İdeal Aksesuar ve Kıyafetler

Köpek ödül çantaları da onların en çok sevindiği aksesuarları olacak ve köpek bir şeyi başardığında köpek ödül çantasına koşacaktır. Yaşamı itibariyle korumacı ve sahip çıkan köpekler cinsine göre aksesuarları da çeşitlidir.

Tasma ucuna takılan isimler, harfler gibi bir çok aksesuarlı tasmalar onların tasmaya daha çabuk adapte olmasını sağlayacaktır. Boğazına zarar vermeyen ve uyumlu olan tasmalar tercih edilmelidir.

Mama kapları da onlara özel ve ilgilerini çekecek şekilde tercih edilebilir. Yatacak yerleri onların rahatına uygun minderler e onlar için gerekli aksesuarlardır.

Yatağı rahat olduğunda sahibinin yatağı yerine kendi yatağını tercih edecektir. Yavru köpekler ve büyük köpekler için yumuşak ve ortopedik olmalı ve yatak rahat edecekleri yerde hazırlanarak tuvaletlerini yaptıkları yere yakın olmalıdır.

Köpekler için en ideal oyuncak plastikten yapılma kemiklerdir. Oyuncak kemikler renkli ve çubuk şeklinde olanları normal kemiğe benzeyen şekildeki kemik oyuncaklar onların en çok beğeneceği aksesuarlardır.

Kıyafet olarak yağmurluk, hafif bluzlar onların şıklığı için alınabilecek kıyafetlerdir. Soğuk havadan korunmaları için tasarlanan elbiseler de köpek için idealdir.

Patilerinin kirlenmemesi için ve zarar gelmemesi için patiklerde köpekler için alınabilecek kıyafetler arasındadır. Alınan kıyafetin onun bedenine uygun olması ve rahat etmesi için önemlidir ve satın alırken bedene en uygun kıyafetler seçilmelidir.

Köpekler için aksesuarlar

Köpekler için elbiseler

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.