Netteki Blog

Kalp Çizimi , Kolay Kalp Çizimi

28.02.2023
8.558
Kalp Çizimi , Kolay Kalp Çizimi

Kalp Çizimi , Kolay Kalp Çizimi

Kalp Çizimi , Kolay Kalp Çizimi örnekleri ve nasıl yapıldığına birlikte bakalım . Düzgün bir şekilde kalp resmi çizmekte zorlananlar için bir kaç küçük ipucu var. Eğer kalp çizmek istiyorsanız ve yeterince düzgün olmuyorsa bir pergel kullanarak kalbin üst kısmını tamamlayabilirsiniz.

Kalp resminin üst kısmı tamamlandıktan sonra kalan yerlerini cetvelle orantılı bir şekilde birleştirebilirsiniz. Bu sayede düzgün görünümlü ve orantılı bir kalp elde etmiş olursunuz.

Eğer pergel kullanmak istemiyorsanız evinizde bulunan yuvarlak ağızlı fincanları da kullanarak kalbin üst kısmını yapabilirsiniz.

Ve daha sonra aynı şekille cetvel veya düz bir nesne kullanarak orantılı ve düzgün görünümlü kalp şekli elde edebilirsiniz.

Bunlar yetmez daha güzel olsun diyorsanız bilgisayarınızdaki resim programlarını kullanarak kusursuz bir kalp çizebilirsiniz ve dilerseniz çıktısını alıp kolaylıkla istediğiniz kalp resmine ulaşabilirsiniz.

Kusursuz bir kalp internet sitelerinde görseller bölümünde bulunabilir. Kalp resimleri yazınca istediğiniz renkte, şekilde ve orantıda kalp resimleri bulabilirsiniz.

Veya bilgisayarınızdaki resim programlarını kullanarak elde edeceğiniz kalp şeklini istediğiniz renklerle boyayabilir istediğiniz boyutta yazdırabilirsiniz. İstenilen kalp şekline böylelikle kolayca ulaşmış olursunuz.

Kolay Kalp Çizimi

Yukarıda bahsettiğimiz püf noktalara dikkat ederek kolayca kalp çizimi yapabilirsiniz . Çizim konusuna meraklıysanız ve yeni başlıyorsanız bu konuda size  yardımcı olabilecek diğer yazılarımızı başlıklar halinde aşağıda paylaşıyoruz. Başlıklara tıklayarak yazılara kolayca ulaşabilirsiniz ve nasıl yapıldığını öğrenebilirsiniz.


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.