Netteki Blog

Kısmetse Olur Yarışma programı ne zaman başlıyor

28.02.2023
310
Kısmetse Olur Yarışma programı ne zaman başlıyor

Kısmetse Olur Yarışma Programında Haftanın Birincisini Belirlemek İster misiniz?
Gelin ve damat adaylarının aynı evde kaldığı Kısmetse Olur yarışma programıeskiden hatırlayacağınız Biri Bizi Gözetliyor yarışma programına benzetilebilir. Genç yarışmacıların kendilerine uygun adayları aradıkları programda sinir, hırs, rekabet ve şantaj başrol oyuncuları arasında sayılabilir.

Belli dönemlerde kurallara aykırı davranışlarda bulunan kişilerin diskalifiye olması ile sonuçlanan program bu tarihlerde reyting rekorlarını da alt üst etmektedir. Seda Akgül’ün etkileyici sunumu ile dikkatleri üzerinde toplayan program gençlerin evlenmelerinin de önünü açıyor ve birbirleri ile tanışmalarına olanak sağlıyor. Evde yer alan her bir yarışmacının özel hayatı ve içeride yaptıkları dikkat çekerken tüm yarışmacıların bir ajans üzerinden bulunmuş olduğu da konuşuldu.

Takipçilerin Oy Kullanabildikleri Yarışmaya Dahil Olmak İster misiniz?
Kısmetse Olur yarışma programı hangi kanaldayayınlanıyor? Kanal D’nin sevilen ve takip oranı yüksek yarışmaları içinde yer alan program özellikle gündüz kuşağı izleyicisinin ilgi alanına giren bir programdır. Kısmetse Olur yarışma programı saat kaçtayayınlanıyor? Hafta içi her gün 12.45’de ekranlara gelmektedir.

Kızlar ve erkekler arasında yaşanan olumsuz örnekler nedeniyle küçük çocuklar için uygun olmayan yarışmada dönen entrikalar ise endişe verici boyutlara gelebilmektedir. Bu tip yarışmalarda ünlenmiş ve dönemin ilgi gören yarışmacılarının kısa süre sonra ortadan kaybolduğu ve belki de bir daha hiç hatırlanmadıkları da gözlerden kaçırılmamalıdır.

kismetse-olur-yarisma-programi

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.