Netteki Blog

Kırmızı Siyah Halı Desenleri İle Evinize Ahenk Katın!

28.02.2023
251
Kırmızı Siyah Halı Desenleri İle Evinize Ahenk Katın!

Kırmızı ve siyahın eşsiz birleşiminden meydana gelen asaletli görünüşü terk edemeyenler için harika bir tercih sebebi. Modern dünya modelleri öncesinde ortaya çıkmış desenleri kullanımı ile kırmızı ve siyah birleştirilmiştir.

Modelin eski dönemleri hatırlatması ve kırmızının bol fakat siyahın detayları göstermesi ile eşsiz görüntü elde edilmiştir.

Modern Zaman

Son dönemlerde çok orantılı olmayan fakat kare ve dikdörtgen şekillerinden de çok vazgeçmeden yeni desenler ortaya çıkmıştır.

Bu halımızda da modern dünya deseni unutulmadan biraz da beyaz iplik kullanılarak eskitme yöntemi ile her düğüm can bulmuştur.

Evinde çiçek bahçesini yaşatmak için tercih edilen modellerdendir. Mobilya desensiz ve canlı renklere sahip değil ise hem kırmızı ve siyahın birleşimi ile hem de büyük çiçeklerin de yer alması ile ortada bir bahçe var havası katmıştır. Beyaz ise ayrıntıları belli etmek için kullanılmıştır.

Yaprak Modelli Desen

Bir ağacın dalında can bulduktan sonra evinde de renk katmasını isteyen bireyler için yaprak modelli halı desenimizdir. Yalnızca kırmızı ve siyah kullanılarak tüm zarafet gözler önüne serilmiştir.

Ayrıntılar için siyah yoğun kullanılmıştır. Salonunda göze çarpan ayrıntılar olmasını isteyen müşterilerimiz içindir.

Eskitme tekniğinin modern yaşamla birleşerek evlerde can bulmasını sağlamıştır. Ağaç gövdesinde yer alan dallar hayal edilerek gerçekleştirilmiştir.

Fazla hareketli halı modellerinden hoşlanmayanlar için en iyi tercih sebebi olacak modeldir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.