Netteki Blog

Karınca Yağı Nedir Nasıl Kullanılır?

28.02.2023
377
Karınca Yağı Nedir Nasıl Kullanılır?

Karınca Yağı Nedir Nasıl Kullanılır?

Halk arasında duyulan karınca yağı aslında özel olarak İrandan ithal ettiğimiz Tala karınca yumurtası yağıdır. Bu karınca yağı İran gibi Ortadoğu ve Uzakdoğu ülkelerinde istenmeyen tüyleri ortadan kaldırmak için kullanılıyor.

Geçmiş senelerden beri kullanılmakta olan bu yağ aynı zamanda iğnesiz bir şekilde kullanılıyor. Ülkemizde de bu karınca yağına ilgi artınca sürekli ithal edilir konuma gelmiştir.

Erkeklerin ve özellikle de kadınların korkulu rüyası konumunda olan istenmeyen tüy ve kıllara çözüm olarak bu tala karınca yumurtası yağı doğal bir kesin çözüm yöntemidir.

Özellikle de yeni doğmuş olan bebeklerde kullanılan bu yağ sayesinde ileri yaşlarda koltuk altı ve buna benzer diğer bölgelerde fazla bir kıllanma söz konusu olmaz.

Bebeklerde olduğu gibi yetişkinlerin de kullanabileceği bu tala karınca yumurtası yağı yetişkinlerde düzenli ve uzun vadeli bir kullanımda sonuçlarını gösteriyor.

Vücudunuzun her hangi bir bölgesinde olan istenmeyen tüye çözüm olarak bu karınca yağını kullanabilirsiniz.

Peki bu karınca yağı nasıl kullanılıyor şimdi de buna bir bakalım. İlk olarak istenmeyen tüylerinizi almak için tercih ettiğiniz klasik yöntemler olan epilasyon ağda ve cımbız yardımı ile bu tüylerinizi alıyorsunuz.

Bu şekilde tüylerden temizlenmiş olan bölgeye karınca yağını masaj yapar vaziyette sürüyorsunuz. 5 gün kadar bunu devam ettirdikten sonra ilk seans sonucunda tüylerinizin azaldığını fark edeceksiniz.

Ardından tamamen bu istenmeyen tüy sorunundan kurtulmak için yaklaşık 5 ya da 6 seans daha uygulamanız gerekiyor. Bu da 5 6 ay sonra istediğiniz kesin çözümü elde edebileceğinizi gösteriyor.

Hiçbir yan etkisi olmayan ve son derece doğal olan bu tala karınca yumurtası yağı Osmanlı dönemindeki cariyeler tarafından da kullanıldığı biliniyor. Aynı zamanda uygun fiyatı sayesinde maddi açıdan da sizleri rahatlatmaktadır.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.