Netteki Blog

Kara Sevda dizisi ne zaman başlıyor hangi gün hangi kanalda

28.02.2023
596
Kara Sevda dizisi ne zaman başlıyor hangi gün hangi kanalda

kara sevda dizisi hangi gün yayınlanıyor saat kaçta
Kara Sevda dizisi Çarşamba akşamları ekrana gelen aşk dizilerinden. Yönetmenliğini Hilal Saral’ın yaptığı dizide Anıl Eke, Özlem Yılmaz, Burcu Güngör ise dizinin senaristlerinden. Çarşamba akşamları reyting rekoru kıran dizide seyirci büyük bir ilgiyle diziyle buluşuyor.

Kemal i dizide 3 farklı şekilde izliyoruz. Berberlik yapan bir babanın 3 oğlundan biri olan Kemal, üniversitenin Maden mühendisliği bölümünü bitirmiştir. Harçlık çıkartmak için boya işleriyle uğraşan Kemal, işe giderken otobüste hayatının aşkı Nihan’la tanışır.

Bu iki genç birbirlerine kısa zamanda büyük bir tutkuyla bağlanacaktır. Fakat bu ikiliyi hiç de hoş olaylar beklememektedir. Zamanla büyük bir dram, ayrılık ve hayal kırıklığına dönüşecek olan bu aşk iki gence de büyük acılar yaşatır. Nihan in Kemal i bazı mecburiyetler karşısında terk etmesi ilk darbe olur. Bunun üzerine Kemal her şeye bir sünger çekebilmek ve unutabilmek adına Zonguldak’ta çalıştırılmakta olan bir maden de işe girer. Zaman içinde patronunun bir şekilde kaza esnasında hayatını kurtaran Kemal bu olayın sonucunda çalıştığı yerde göze girer ve bu olay televizyonlara kadar yayınlanır. Kara Sevda dizisi hangi kanalda diyenlere hemen söyleyelim dizi Star televizyonunda.

Zamanla çok zengin bir adama dönüşen Kemal kaderin ilerleyen yıllarında Nihan’ın kocası zengin iş adamını (Emir) köşeye sıkıştırmayı başarabilecektir. Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit ile ekranların çiçeği burnunda genç oyuncu Neslihat Atagül dizide oyunculuğuyla göz dolduruyor. Kara Sevda dizisi saat kaçta diyorsanız Çarşamba geceleri saat 20:00 de.

kara-sevda-dizisi-hangi-gun-kanalda

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.