Netteki Blog

İnstagram Story Nasıl İndirilir ?

28.02.2023
415
İnstagram Story Nasıl İndirilir ?

İnstagram Story Nasıl İndirilir ?

İnstagram, oldukça büyük bir kullanıcı kitlesine sahip hem çok popüler hem de kullanımı son derece basit olan bir sosyal medya platformudur. Öyle ki ülkemizde de çok sayıda insan İnstagram uygulamasını aktif olarak kullanmaktadır. İnsanların çevresi ve hatta tüm dünya ile kolayca iletişim kurmasını sağlayan platformun, birbirinden güzel özellikleri de mevcuttur. Bunlardan biri de hikâye ekleme sistemidir. Hikâye ekleme seçeneği ile kullanıcılar anlık olarak fotoğraf ya da video paylaşımı yapabilmektedirler. Ancak teknoloji severlerin en çok merak ettiği konu ise İnstagram hikayelerinin nasıl indirileceği olmuştur. Peki İnstagram story nasıl indirilir? İnstagram başkasının hikayesini indirme yöntemleri nelerdir? Müzikli hikâye indirirken nelere dikkat edilmesi gerekiyor?

İnstagram Story Nasıl İndirilir ?

Hikâye (story ) indirmek için akıllı cihazlara herhangi bir ek uygulama indirmeye gerek yoktur. Mevcut web tarayıcı kullanılarak da İnstagram hikayeleri cep telefonlarına ya da bilgisayarlara indirilebilmektedir. Bunun için en önemli kriter ise hikayesi indirilmek istenilen kişilerin profilin herkese açık olması şarttır. Ayrıca bu yöntem kullanılarak hikayelerin gizlice izlenmesi de mümkün olacaktır. Hikâye indirmek için izlenmesi gereken adımlar şu şekildedir;

  • İnstagram hikayelerinin kolayca indirilmesi için öncelikle Storieswach sayfasının ziyaret edilmesi gerekmektedir. Bu yöntem uygulama indirmek istemeyenler için tercih edilir. İnstagram hikayeleri ek uygulama indirilerek de akıllı cihazlara kolayca indirilebilir.
  • İndirme işleri için gerekli olan uygulamaya sahip olduktan ya da ilgili web sayfasına giriş yaptıktan sonra arama butonuna hikayesi indirilme istenilen kişinin kullanıcı adı yazılır.
  • Doğru kişinin arama sonuçlarında bulunmasından sonra ise hikayesi indirilmesi istenilen kişinin üzerine tıklanır.
  • Eğer ilgili kişi 24 saat içerisinde herhangi bir story paylaşımı yapmışsa, bu paylaşımı indir butonuna tıklayarak indirmek ve kaydetmek mümkün olacaktır.

İnstagram Story Nasıl İndirilir ?

Söz konusu yöntem ise genel olarak akıllı cihazlarına ekstra bir uygulama indirmek istemeyenler için idealdir. Böylece hem cihazınızı gereksiz yere doldurmayacak hem de cihazların işlevlerini daha verimli bir şekilde kullanmasını sağlanabilir. İnstagram story indirme işlemleri için uygulama arayanlar, Google Play Store ya da Apple Store’da da birçok alternatif bulabilecektir.ın

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.