Netteki Blog

İçerde Sarp Çağatay Ulusoy Kimdir?

28.02.2023
296
İçerde Sarp Çağatay Ulusoy Kimdir?

Genç kızların hayran olduğu Çağatay Ulusoy 1990 yılında İstanbul’da doğdu genç yıldız katıldığı modellik yarışmasında kazandığı derece ile dikkatleri üzerine çekti. 1.90 boya sahip oyuncu yakışıklılığı ile başlarda dikkatleri çekerken her geçen gün geliştirdiği oyunculuğu ile takdir topladı.

Ayla Algan’dan aldığı oyunculuk dersleri ve 35.5 oyunculuk akademisinde ders aldı. Bu zamana kadar yayınlandığı yıllarda televizyon dünyasına damga vuran dizi projelerinde yer alan Çağatay Ulusoy bu sene İçerde dizsiyle sevenlerinin karışısın da.

İçerde Dizisi Ve Sarp karakteri 

Show TV’nin en sevilen dizilerinden İçerde dizsi polis mafya arasındaki ilişkileri ele alırken bir yandan da büyük bir intikamı anlatıyor.

Sarp (Çağatay Ulusoy) polis okulundan gizli bir görevle Kebapçı Celal isimli mafya babasının yanına girer ve onun en değerli adamlarından olur.

Bir yandan Polis olarak Kebapçı Celalin içeri attırmaya çalışan Sarp bir yandan da kardeşinin kaybolmasına ailesinin dağılmasına da neden olan Kebapçı Celali kendi yöntemleri ile bitirmeye çalışır.

Ama bu iş beklediği kadar kolay olmaz her seferinde karşısına bir problem çıkar öteki taraftan da Sarp en büyük düşmanı Kebapçı Celal’in Kızına aşık olur.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.