Netteki Blog

İçerde Dizisi Ne Zaman Başlıyor Hangi Kanalda Hangi Gün

28.02.2023
633
İçerde Dizisi Ne Zaman Başlıyor Hangi Kanalda Hangi Gün

İçerde Dizisi İle Polisiye Hikayelere Doyabilirsiniz
Ay yapım tarafından çekilen İçerde dizisi ünlü oyuncuları ile özellikle genç kızlar tarafından çok yakından takip edilmektedir. Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Yıldıray Şahinler ve Bensu Soral’ın başrolleri paylaştığı dizi, Uluç Bayraktar’ın yönetmenliğinde çekilmektedir.

Birbirinden habersiz iki kardeş polisin karşı karşıya gelmesini konu alan hikaye oldukça ilginç şekilde gelişmektedir. Yurt içinde sadece 1 sezon gösterilecek olan dizinin yurtdışı satışları da şimdiden gerçekleştirilmiş durumda. Her bir bölüm 100 ila 150 dakika arasında izleyici ile buluşurken dizinin tekrarı da hafta içi gündüz kuşağında izleyiciler ile olacak. Dizinin tema müziği bestecisi olan Toygar Işıklı ise başarılı dizilerin müziklerine imza atan başarılı isimler arasında yer alıyor. Özellikle hareketli dizilerde müziğin önemi son derece dikkat çekici etki sağlamaktadır.

İki Kardeş Birbirine Ne Kadar Benzer?
İçerde dizisi hangi kanalda yayınlanacak? Show TV ekranlarında izleyicisi ile buluşacak olan dizi, her Pazartesi günü heyecanın doruğa çıkmasını sağlayacak. İçerde dizisi saat kaçta yayınlanacak diye düşünenlere 20.00 bilgisini verebiliriz. İstanbul’da kurulan sette çekimleri sürdürülen İçerde dizisi devamlı olarak burada çekilecektir.

Etkileyici afişleri ve heyecanlı fragmanları ile merakla beklenen dizi, her hafta nefes kesici sahnelere şahit olacak. Belli bölümlerde diziye girecek ve görevlerini tamamladıktan sonra çıkacak oyuncular eşliğinde yaratılacak hareketlilik ana temaya uygunluğu ile de dikkat çekiyor.

icerde-dizisi-oyunculari

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.