Netteki Blog

İçerde Dizi Müziği

28.02.2023
280
İçerde Dizi Müziği


İçerde dizisi Amerikan yapımı bir filmden uyarlanmıştır. Dizinin yönetmenliğini Uluç Bayraktar yaptığı bir televizyon dizisidir. Kaliteli oyuncu kadrosu ve senaryosu ile insanların dikkatini çeken bu dizinin müzikleri de insanların ilgisini çekmeyi başarmıştır.

Dizinin başrollerini yıldız oyuncular Aras Bulut İynemli ve Çağatay Ulusoy paylaşmaktadır. Konusu ise kardeş olduklarından habersiz iki genç polis okulunda okuyup birbirlerine rakip olurlar.

Polislere gizli kaynaklık etmek için Sarp okuldan bilerek atılır. Ailesine gizli kaynaklık etmek için Mert ise polis okulunun gözde öğrencilerinden biri olur. Bu iki kardeşin bundan sonraki ilginç hikâyesini anlatır.

Diziyi pazartesi akşamları saat 20.00’da Show TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

İçerde Dizisi Dizi Müzikleri Nelerdir?

Büyük bir ilgi ile takip edilen dizinin müziklerini Toygar Işıklı üstlenmiştir. Dizinin kendisi kadar müzikleri de oldukça büyük ilgi görmektedir.

İçerde dizi müzikleri; Duygusal, Gerilim, Görev, Hüsran, Sarp ve Mert, Veda, Çemberin İçinde, İntikam Oyunu, İçerde Jenerik, Tek Başına, Hüzün, Hatıralar, Eski Anılar, Geçmiş bu müziklerdendir. Bu müzikleri internet ortamından da bulabilir ve kolaylıkla dinleyebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.