Netteki Blog

Hastane Randevusu Alma, 182 Randevu Saatleri

28.02.2023
400
Hastane Randevusu Alma, 182 Randevu Saatleri

İnternetten Hastane Randevusu Nasıl Alınır ?

Hastane randevusu alma diye aratan birçok kişi bulunmaktadır. Durum böyle olunca birçok kişi 182’den randevu almak istemektedir. Hastaneden randevu almak için hangi numarayı aramamız lazım sorusuna sizler için yanıt verdik.

Hastaneden-randevu-almak-için-hangi-numarayı-aramamız-lazım

Hastaneden-randevu-almak-için-hangi-numarayı-aramamız-lazım

Hastaneden randevu almak çok kolaydır. Google’a girerek 182 veya MHRS yazıp arama yapmanız gerekmektedir. Bu arama sonucunda https://www.mhrs.gov.tr/Vatandas/ adresi karşınıza çıkacaktır. Bu linke tıklayarak randevu alabilirsiniz. Siteye girince sağ tarafta “RANDEVUAL” yazısını göreceksiniz, bu yazıya tıklayın. Daha sonra sizden kullanıcı adı ve şifre isteyecektir. Eğer şifreniz yoksa e-Devlet ile Giriş yapabilirsiniz veya Üye Olabilirsiniz. Tüm bu sistem ile uğraşmak istemiyorsanız, 182 numarasını arayarak telefon ile randevu alabilirsiniz. Resmi çağrı merkezine bağlanacaksınız ve burada çalışan görevliler, randevu için size yardımcı olacaktır.

hastane-randevu-alma

hastane-randevu-alma

MHRS Üye Ol

Siteye girdikten sonra ÜYE OL butonuna basmanız yeterli olacaktır. Buradan sizden kimlik bilgileri istenecektir. Bu MHRS üye olma formu olarak karşınıza çıkacaktır.

T.C. Kimlik No
Ad Soyad
Cinsiyet
Doğum Tarihi
Doğum Yeri
Baba Adı
Anne Adı

gibi bilgileri doldurduktan sonra başarıyla ile kayıt olabilirsiniz veya e-Devlet ile Giriş yöntemini seçerek, e-Devlet ile MHRS giriş yapabilirsiniz. Üye olma işlemi bu şekilde tamamlanmış olacaktır.

182-randevu-saatleri

182-randevu-saatleri

Hastane Randevusu Alma

Üye olma işleminden sonra hastane randevusu almak için üye bilgileriniz ile giriş yapmanız gerekmektedir. İnternetten hastane randevusu alma işlemi bu şekilde gerçekleşecektir. Karşınıza çıkan ekranda randevu almak istediğiniz şehiri, semti, hastaneyi ve bölümü seçmeniz gerekmektedir. Daha sonra karşınıza tarih ve doktorlar çıkacaktır. Buradan istediğiniz gün, tarih ve doktoru seçtikten sonra randevuyu onaylayabilirsiniz. Onay işleminden sonra MHRS ile randevu alma işlemini gerçekleştirmiş olursunuz.

182 Hastane Randevusu

182’yi arayarak hastane randevusu almak daha kolaydır. Bu numarayı aradıktan sonra sizinle çağrı merkezi görevli konuşacaktır. Hangi hastaneden randevu almak istediğiniz soracaktır. Sizden istenen tek bilgi ad-soyad ve T.C. Kimlik No olacaktır. Bu bilgileri verdikten sonra telefon ile hastane randevusu alma olayınız gerçeklemiş olacaktır. 182 ile hastane randevusu alma bu şekilde olmaktadır.

182 Randevu Alma Saatleri

Gün içinde randevu almanız imkansız gibi bir şeydir. Randevu almak için gece yarısını beklemeniz gerekmektedir. Gece yarısı 12’den sonra hemen yeni randevular açılacaktır. Yeni randevu almak için ortalama 5 dakika süreniz olacaktır. Çünkü; birçok kişi sizin gibi randevu almayı beklemektedir. Yani, 182 randevu alma saatleri gece yarısından sonrasıdır.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.