Netteki Blog

Harika Ev Dekorasyon Fikirleri

28.02.2023
226
Harika Ev Dekorasyon Fikirleri

Harika Ev Dekorasyon Fikirleri

Ev dekorasyonu İçin Hayal Etmen Yeter!

Ev dekorasyonu, zaman zaman yapmak istediğimiz ve evlerimizin havasını değiştiren önemli çalışmalardır.

Doğru bir dekorasyon sayesinde ancak hayal edilen ev şıklığına sahip olmak mümkün olabilmektedir.

Ev dekorasyonu yaparken dikkat edilmesi gereken önemli noktalar vardır.

Dekorasyon için püf noktalar nelerdir diye bakmak gerekirse;

  1. Evin değişiminde etkili sonuçlar elde edebilmek için en başta duvar renklerinin değişimi ile başlamak doğru bir işlem olacaktır. Zemin renginize ve mobilyalarınızın renklerine uyum sağlayacak doğru duvar renklerini tercih etmeniz önemli yol almanıza neden olacaktır.
  2. Güzel bir duvar rengi elde ettikten sonra, ev tekstil ürünlerinde birkaç yeni eşyaya yer verebilirsiniz. Özellikle ev dekorasyonu yaparken büyük değişimlere sebep olan kırlentler, yastıklar ve rengarenk kılıflar şıklığı maksimum seviyeye çıkartmanıza büyük faydalar sağlayacaktır.
  3. Mobilyalarınızın yerlerini değiştirerek evinizin görünümünü farklılaştırabilirsiniz. Daha kullanışlı ve ferah alanlar yaratmak için mobilyalarınızı farklı yerlere konumlandırabilirsiniz. Bu ev dekorasyonu anlamında göze çarpan önemli noktaların başında gelmektedir.
  4. Yine aksesuar seçimlerini en doğru şekilde kullanarak farklı bir bakış açısı getirebilirsiniz. Yeni seçeceğiniz ev tekstil ürünlerine paralel olacak renkleri kullanarak fark yaratan dekorasyona sizlerde kolayca imza atabilirsiniz.

Salon dekorasyonu nasıl yapılır?

Salon dekorasyonu yaparken orta sehpa değişimi, yemek masanın üzerinde yer alan objeler ve kılıf renkleriniz ile oynayarak göz alan şıklığa yer açabilirsiniz.  Daha köklü salon dekorasyonu için bütçenizi yormayacaksa şekilde, mobilyalarınıza uyumlu, halı değişimleri yapabilirsiniz.

Yaşam alanlarında dikkat edilen diğer ortamlar ise banyolar olmaktadır. Şıklığı ve sadeliği içerisinde barındıran banyo dekorasyonları için en başta doğru fayans ve kalebodur seçimleri yapılması önem arz etmektedir.

Açık veya koyu renklerden oluşan kalebodur tercihlerinde zeminde tercih edilmesi gereken paspaslar zıt renklerden oluşmalıdır. Ancak bu sayede banyo dekorasyon şıklığı ön plana çıkmaktadır. Banyoya yakışır küçük sepetler, banyo çiçekleri ve küçük aksesuarlar ile sizlerde banyolarınıza sihirli dokunuşlar yapabilirsiniz

Banyo veya ev dekorasyonu yaparken en başta hayal ettiğiniz görüntüyü netleştirmeniz gerekmektedir. Bunun için dekorasyon örneklerine göz atmanız ve en beğendiğiniz modeli ortaya çıkartmak için bütçenizi gözden geçirmelisiniz. Bütçeniz dahilinde yapabileceğiniz değişimleri ele alarak hayal ettiğiniz dekorasyon çalışmasına kolayca ulaşabilirsiniz.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.