Netteki Blog

Hangi Burç Hangi Burçla Uyumludur

28.02.2023
281
Hangi Burç Hangi Burçla Uyumludur

Burçların her daim birbiri ile farklı karakteristik özellikleri bulunduğunu ve bu özelliklere göre, bazılarının iyi bazılarının kötü uyum sağladıkları gözlemlenir. Bizler de sizler için hangi burç hangi burçla uyumludur sorusunun cevabını araştırdık.

Burçların Uyum Dereceleri

Koç Burcu: Aslan ve Yay burcu ile arası gerçekten çok iyidir. Diğer anlaştığı burçlar arasında boğa, ikizler, kova ve balık burcu bulunmaktadır. Yengeç, terazi ve oğlak burcu ile anlaşamaz.

Boğa Burcu: Başak ve Oğlak burcu ile son derece iyi anlaşan Boğa burcu; kova, aslan ve akrep burcu ile anlaşmazlıklar yaşamaktadır.

İkizler Burcu: Terazi ve Kova burcu ile arası gerçekten çok iyi olan ikizler burcu; başak ve yay burcu ile anlaşamaz.

Yengeç Burcu: Akrep ve Balık burcu ile anlaşmaları çok kolaydır.Koç, terazi ve oğlak ile anlaşamaz.

Aslan Burcu: Arası en iyi olan burçlar yay ile koçtur. Anlaşamadığı burçlar ise; akrep, kova ve boğa burçlarıdır

Başak Burcu: En çok anlaşma sağladığı burçlar boğa ve oğlak burcudur. Kova, aslan ve akrep ile anlaşamazlar.

Terazi Burcu: Başak ile Boğa burçlarında uyum dereceleri gerçekten çok yüksektir. Koç, yengeç ve terazi ile uyum sorunları yaşamaktadır.

Akrep Burcu: En uyumlu olduğu burçlar arasında balık ve yengeç bulunmaktadır. Kova, boğa ve aslan ile uyum sorunları gerçekten çok yüksektir.

Yay Burcu: Arası en iyi olan burçları sıralarsak Koç ve Aslan burcu ön plana çıkmaktadır. Balık, ikizler ve başak ile uyum sorunları yaşar.

Oğlak Burcu: Arası en iyi olan burçlar arasında boğa ve başak bulunmaktadır. En kötü anlaştığı burçlar ise koç, yengeç ve terazi bulunmaktadır.

Kova Burcu: Uyum sorunu yaşamadığı burçlar; ikizler ile terazi burçlarıdır. Boğa, aslan ve akrep ile uyum sorunları yaşar.

Balık Burcu: Arası çok iyi olan burçlar arasında yengeç ve akrep bulunmaktadır. Kötü olarak ise ikizler, başak ve yay bulunmaktadır.

Burçlar hakkında uyum konusu bu kadardır. Her daim karakteristik farklılıklar olacaktır.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.