Netteki Blog

Hamilelikte erkek bebek belirtileri nelerdir? Göz atalım!

28.02.2023
594
Hamilelikte erkek bebek belirtileri nelerdir? Göz atalım!

Hamilelikte erkek bebek belirtilerinden ilki yüz şeklindeki değişikliklerdir. Eğer karşı taraftan bakıldığında burun kısmında yayılma ve genişleme görülüyor ise bu bebeğin erkek olduğuna işarettir.

İkinci belirti ise idrar rengidir. İdrar rengi parlak sarı ise bu durumunda erkek çocuk olduğuna işaret ettiği söylenmektedir.

Bulantı ve kusma hamileliğin genel belirtileridir fakat erkek çocuğa hamile olanların bulantı ve kusma halleri birinci aydan itibaren başladığı söylenmektedir.

Bu konuda bir başka belirti ise erkek çocuğa hamile annelerin gebelik sürecinde güzelleştiği söylenmektedir.

Bir başka hususta hamilelikte el kuruluğu olağan bir durumdur fakat erkek çocuğa hamile annelerin gebeliklerinde kız çocuklarına hamile annelere göre ellerinin daha çok kuruduğu görülmektedir.

Erkek çocuğuna hamile olmak bazı fiziksel sorunları da beraberinde getirmektedir. Bunlardan en önemlisi ve çekilmez olanı ise şiddetli baş ağrılarıdır.

Erkek çocuğa gebe olan anneler protein içeren besinleri yani et, süt, peynir gibi gıdaları daha çok tüketme ihtiyacı duyarlar.

Kesin sonuç ne zaman belli olur?

Kesin sonuca ulaşmak ancak hamileliğin belli bir döneminden sonra ultrason yöntemi ile belli olmaktadır.

Daha erken bir dönemde en bilimsel yaklaşım ise kalp atışlarıdır. Kalp atışlarının sayısı dakikada 1400 ve aşağısı olduğunda çocuğun erkek olma ihtimali yüksektir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.