Netteki Blog

Hametan Krem İle Hametan Pomad Arasındaki Fark Nelerdir ?

28.02.2023
5.984
Hametan Krem İle Hametan Pomad Arasındaki Fark Nelerdir ?

Hametan Krem İle Hametan Pomad Arasındaki Fark Nelerdir ?

Hametan markası krem sarı ve mavi pomad krem olmak üzere iki seçeneği varıdr. Hemen hemen aynı özellik de gibi görünseler de aralarında fark vardır. Hametan cilt bakım kremi ve Hametan pomad arasında, sahip oldukları özellikler açısından farklar bulunur. Genel olarak cildin yüzeyindeki kuruluklar, yaralar, sıyrıklar ve hafif yanıklar için Hametan krem kullanılmalıdır. Cildin yüzeyinde bulunan güneş lekeleri, koyu lekeler, yaşlılık lekeleri, güneş yanıkları, sivilceler, akneler, pişikler, yaralar, sıyrıklar ve kesikler için bu ürünün krem formu uygulanmalıdır.

Hametan pomad ise merhem formundadır fakat kreminden daha yağlı bir dokusu vardır. Bu mahsulün pomad formu, cildin derin tabakalarını etkileyen cilt rahatsızlıklarında oldukça tesirlidir. Kistik iltihaplı sivilceler, irinli yaralar, ciltte oluşan derin kesikler, operasyon yaraları ya da kistik sivilceler gibi cilt hastalıkları için pomadın kullanımı uygundur. Şayet cildiniz yağlı ve iltihaplı sivilceye meyilliyse pomad yerine krem kullanmanızı öneririz.

Hametan Krem Fiyatı

Bu kremin güncel fiyatı 11.30 liradır.

Hametan Pomad Krem Fiyatı

Hametan Pomad 30 g krem fiyatı ise 11.06 liradır.

Hametan Krem İle Hametan Pomad Arasındaki Fark Nelerdir ?

HAMETAN KREM NE İŞE YARAR ?

Çok daha önceki senelerden beri elimizin altında olan Hametan krem , sadece ciltteki meseleler için değil medikal bir nemlendirici arayanların da kullanabileceği kremdir. Şimdilerde sosyal medyadan bayanların birbirine önerdiği Hametan kremin gerçek emeli yanık izleri içindir. Ancak ciltteki sivilceler , sivilce izleri daha bir daha birçok lekelerin giderilmesi için kullanılabilir. Bu şekildeki medikal kremler mutlaka uzman önerisi olmadan kullanılmamalıdır . Sosyal medya platformlarında  övülse de kremin içerisinde bulunan maddeler ciltte reaksiyona neden olabilir.

Hametan Krem ve Pomad Faydaları

  • Genellikle yaz aylarında yaşanan ancak ağda sonrasında da oluşan pişik tahriş gibi kızarıklara iyi gelir.
  • Büyük çıkan sivilceler sonrasında kalan izleri yok eder.
  • Yara izlerinin kaybolmasını sağlar,
  •  Kurumuş çatlamış, yıpranmış cilde bakım yapar ve onarır,
  •  Cilt renk tonunu eşitler,
  •  Yatak yaraları, açık yaralar ve ameliyat yaralarına iyi gelir,
  •  1. ve 2. derece yanıkların tedavisinde kullanılır.

HAMETAN KREM NASIL KULLANILIR?

Hametan kremi mutlaka doktorunuzun size verdiği talimatlara uyarak kullanmanız gerekir. Bu kremi uygulamadan önce, etkilenen bölgeyi bol suyla iyice yıkayın. Bu kremi uygulamadan önce ellerinizi sabun ve suyla iyice yıkayın. Bu kremden nohut büyüklüğünde parmak ucunuza alın ve kremi etkilenen bölgeye masaj yaparak uygulayın. Bu kremi sürdüğünüz bölgenin üzerini sarmayın, kapatmayın ya da bandajlamayın. Ardından tekrar ellerinizi sabun ve suyla yıkayın.

Hametan Krem İle Hametan Pomad Arasındaki Fark Nelerdir ?

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.