Netteki Blog

Güzel sözler kısa resimli ve etkileyici

28.02.2023
479
Güzel sözler kısa resimli ve etkileyici

Bazen kişiler arasında geçen konuşmalar da anlatılan konuyu ya da söylenmek istenen şeyleri özetleyen kısa güzel sözler vardır. Uzun uzadıya anlatmaktan ise bu kısa güzel sözleri söylemek bazen daha etkili olmaktadır. Bu sözlere verilebilecek çok örnek vardır.

Dürüst bir insan daima çocuk kalır. Doğacak güneş şafağım, batacak güneş de gençliğim olacaktır. Her zaman kalbimdesin. Kalbim her zaman sana ait olacak.

İyi dost gökteki yıldız gibidir. Gidene kal demem kalandan ötürü. Ağaç ne kadar büyük olur ise olsun taşıdığı yapraklar yere düşer.

Pahalı parfüm sürmek yerine insana güven verin. İnsanlar temiz olsa idi yağmur yağmasına gerek kalmazdı. Boş konuşarak değer kaybetme.

Mutluluk herkes ile ama acı sadece dostlar ile paylaşılır. Kör ölür badem gözlü olur. Kaybetme korkusu insanın daha çok sevmesine sebep olur.

En manalı bakışlar ıslak gözler de saklıdır. İnsan seçimlerinin sonuçlarına katlanmak zorundadır. Vazgeçmediğin sürece asla kaybetmezsin. Herkesin yüreğinde bir ışık gizlidir. İnsan hiç bir zaman değişmez değişen koşullardır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.