Netteki Blog

Güzel Görünmek İsteyenler İçin 3 Tavsiye

28.02.2023
227
Güzel Görünmek İsteyenler İçin 3 Tavsiye

Genel ve uygulaması zor cevapları olan bir soru gibi görünüyor olabilir. Ancak güzel ve bakımlı görünmek bazı ipuçlarını takip etmek kadar kolay. Yeter ki sadık ve iradeli bir takipçi olun.

Yazımızın devamında güzel görünmek için yapmanız gerekenler lisesinden birkaç ipucunu sizlerle paylaşıyoruz.

Cildinizi Hapsetmeyin

Evet, fondötenlerden bahsediyoruz. Özellikle genç yaşlarda fondöten kullanımını alışkanlık edinmiş olanların bundan derhal vaz geçmesi gerekiyor.

Kapatmak istediğiniz cilt sorunlarınız varsa bölgesel olarak kullanabileceğiniz kapatıcı kremleri kullanabilirsiniz.

Böylece hem maske görünümünden kurtulur doğal görünümünüze kavuşursunuz hem de cildiniz gün boyu bir katmanın altında kalmamış olur.

Bakımlı Görünmenin Yolu Yoğun Makyajdan Mı Geçiyor?

En büyük yanlış anlamalarımızdan biri de makyajsız kadının bakımsız olduğu yönündedir. Oysa sürekli tam teşekküllü bir makyaj ile dolanmak çoğunlukla yapay ve olumsuz bir intiba bırakacağı gibi sizi olduğunuzdan daha yaşlı gösterecektir.

Günlü kullanım için hafif parlatıcılar, göz kalemleri, farlar ve çok ihtiyaç varsa krem kapatıcılar yeter de artar bile.

Günde Sekiz Saat Uyku Gerçekten Önemli

Uyku düzenini sağlamak tüm günü yoğun şekilde geçirip kendine zaman ayıramayanlar için zor fakındayız. Böyle durumlarda uyku saati geciktiği için düzen otomatik olarak kaymış oluyor.

Ancak gece en geç 23.00 gibi uyuma alışkanlığı edinerek cildinizin ihtiyacı olan doğal onarım seansını başlatmış olursunuz.

En pahalı kremlerin yapamayacağını bu şekilde sağlamış olacaksınız. Hem de sadece uyuyarak sağlayacaksınız.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.