Netteki Blog

Güzel anlamlı resimli kısa sözler

28.02.2023
235
Güzel anlamlı resimli kısa sözler

Güzel anlamlı sözlerle, sevgiyi anlatmak çok daha kolay ve özeldir. İnsan sevdiği zaman daha çok mutlu olur ve yoğun duygular içerisine girer. En özel zamanlarınızı ve anlarınızı sizlerde güzel resimli sözlerle facebook’tan dile getirebilirsiniz. İnternet üzerinde bir çok web sitesinde ve sosyal ağlarda, birbirinden güzel anlamlı resimli kısa ve uzun güzel sözler paylaşılmaktadır. Gerek bu forumları ziyaret ederek, gerekse sitemize bakarak beğenmiş olduğunuz mesajları sosyal medya hesaplarınızda gönül rahatlığı ile büyük bir memnuniyetle paylaşabilirsiniz. Tek yapmanız gereken, sitemizdeki paylaş! butonlarına tıklamaktır.

Bu yazımızda güzel sözlerin en farklı ve etkileyici olanlarını bulabileceksiniz. Bir çok bog sitesinde eski sözler ve şiirler bulunmaktadır. Bizler ise bu sefer sizlerin ilgisini çekecek anlamlı güzel sözleri sayfamıza ekleyeceğiz.

İnsan bazen üzülür, bazen sevilir, kimi zaman ise kırılır. Bunlar bizim doğamızda olan yoğun duygulardır. Duygularımızı ise kimi zaman resimli sözlerle dile getirebilmekteyiz. Eskiden utanırdık ve çekinirdik. Bazı sözleri söylemekten kaçınabilirdik. Şimdilerde ise facebook’tan resimli sözlerle hem kapak yapabiliyor : ) Hem manalı göndermelerde bulunabiliyoruz. Sonrada Anlayan anladı deyip geçiştiriyoruz. İşte sosyal medyanın en çok sevdiğim yanı bu dilediğini eleştirebiliyor, istediğin insana hem sevgini hem kırgınlığını rahatlıkla resimli mesajlarla söyleyebiliyorsunuz. Bence gerçek hayatta daha özgür ve daha keyifli bir mecradır. Öyle olmasaydı günümüzde bir çok haber, eleştiriler, olaylar sosyal medya üzerinden dönmezdi değil mi? Zaman sosyal medyada birlik ve beraberlik olma zamanı, sevdiklerimize sahip çıkmalı ve onlara güzel resimli sözlerle destek verme zamanı!

anlamli-guzel-resimli-sozler en-guzel-mesajlar guzel-anlamli-resimli-kisa-sozler guzel-resimli-anlamli-sozler guzel-resimli-sozler-kisa-ve-oz

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.