Netteki Blog

Güneş Tutulmasının Burçların Üzerindeki Kısaca Etkilerini Öğrenelim

28.02.2023
277
Güneş Tutulmasının Burçların Üzerindeki Kısaca Etkilerini Öğrenelim

Koç Burcu
Koçlar yaşamlarında akıllarına bile gelmeyecek bazı olaylarla karşı karşıya kalabilirler. Güneş tutulması Koç burcunun bilinçaltını etkisi altına alabilir.

Boğa Burcu

Güneş tutulması Boğa burcunun iş çevresini ve arkadaşlarını etkileyici nitelikte olmaktadır. Bazı arkadaşlarıyla yollarını ayırarak farklı çevrelere girebilirler.

İkizler Burcu

İş konularında bu dönemde İkizler burcunun kafası karışık olabilir. İş yerindeki üstlerle ve aile büyükleriyle anlaşmazlık içerisinde olabilirler.

Yengeç Burcu

İş arayan veya öğrenci olan Yengeç burcu bireyleri bu dönemde bu konular hakkında olumlu haberler alabilirler. Çalışan Yengeç burcu bireyleri ise iş yerlerinde bazı değişikleri gözlemleyebilirler.

Aslan Burcu

Bu dönemde hastalıklar ve küçük kazalar yaşama konusunda Aslan burcu dikkatli olmalıdır. Finansal bir destek arayan Aslan burcu bireyleri ise bu desteğe ulaşabilecekler.

Başak Burcu

Bu dönem kötü giden aşk veya evlilik ilişkisinin sonlanmasına neden olabilir. Hayatında büyük değişiklikler yapma yoluna girebilirler.

Terazi Burcu

Çalışma koşullarında bazı değişimler yaşayabilirler. Daha çok çalışarak kendilerine daha az bir zaman dilimi ayırmaları söz konusu olacaktır.

Akrep Burcu

Bekar Akrep burcu bireyleri aşkı bulabilirler ve ilişkileri uzun soluklu olacaktır. Aşk yaşayan Akrep burcu bireyleri ise ilişkilerinde bazı kopmalar yaşayabilir.

Yay Burcu

Aile bireylerinde bazı rahatsızlıklar söz konusu olabilir. Evlerinde de bazı umulmadık tamirat ve arıza işlemleri görülebilir.

Oğlak Burcu

Sürpriz gelişmeler ve ani seyahat durumları ortaya çıkabilir. Yakın çevreleriyle iletişimleri bu dönemde artış gösterecektir.

Kova Burcu

Parasal konulara yoğunlaşmaya başlayan Kova burcunun bu dönemde harcamalarına ve ani kararlarına dikkat etmesi gerekmektedir.

Balık Burcu

Hayatlarında güzel ve yeni başlangıçlara doğru adım atabilirler ve bu süreç içerisinde istedikleri pek çok şeye kavuşabilirler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.