Netteki Blog

Gt ne demek İnstagramda gt nasıl yapılır

28.02.2023
2.255
Gt ne demek İnstagramda gt nasıl yapılır

Sosyal medyanın büyümesi ile birlikte insanlar takipçi arttırmanın yollarını aramaya başladı. Bu yolların en başında ise GT yapmak yer alıyor. İnsanlar GT Ne Demek , Twitter GT ne demek, Instagram’da GT ne demek, GT Nedir sorularının yanıtını arıyor. Bu yazımızda bunları inceleyeceğiz.

GT Ne Demek ?

GT, geri takip kelimesinin kısaltılmış halidir. Her gün binlerce kişi GT Nedir sorusunu soruyor. İnsanlar takipçi sayılarını arttırabilmek için özel mesaj yoluyla insanlara GT yapmak istediğini söylediği gibi popüler hesapların yorum bölümüne de yazıyor. Bu sayede karşılıklı birbirlerini takip ederek takipçi sayılarını arttırmayı hedefliyorlar.

Instagram’da GT ne demek? Twitter GT ne demek?

Sosyal medyanın en büyük uygulamalarından Instagram ve Twitter, insanların en çok GT yaptığı 2 platform. Peki Instagram’da GT ne demek? Twitter GT ne demek? Gün içinde milyonlarca kişinin giriş yaptığı bu iki platform GT yapmak için son derece müsait. Çünkü ne kadar fazla sayıda kullanıcı varsa o kadar fazla takipçi kazanılır. Instagram’da özel mesaj ile GT yapmak istediğinizi belirtebilir, popüler hesapların paylaşımlarının altına “GT”, “Takibe Takip” gibi yorumlarda bulunabilir, insanlara takip isteği gönderebilirsiniz. Twitter’da ise GT ile ilgili popüler hashtag etiketlerini kullanarak GT yapabilirsiniz. Bu etiketleri gören kişiler size takip isteği gönderecektir.

GT Yaparken Nelere Dikkat Edilmeli?

  • GT yapmak için mesaj attığınız kişiden olumsuz yanıt alırsanız teşekkür edip konuyu kapatın. Eğer tartışmaya girerseniz ileride o kişinin sizi takip edeceği varsa da etmez. Ayrıca sizi platforma şikayet edebilir. Bu sebeple tartışmaya girmeye hiç gerek yok.
  • Sizi takip eden kişiyi mutlaka takip etmelisiniz. “Zaten beni takip etti ben etmesemde olur” tarzı düşünceler doğru değil. Eğer takip etmezseniz kişi durumu farkettiğinde sizi takipten çıkacaktır. Bu sebeple mutlaka sizi takip eden kişileri takip etmelisiniz.
  • Takip ettiğiniz kişiler sizi takip etmezse sizde takipten çıkın. Boş yere takipte kalmanızın hiçbir anlamı yok.
  • Takipçi sayınızın takip ettiğiniz kişilerin sayısından fazla olmasına dikkat edin. Tersi durumlarda kötü bir izlenim verebilir. Örnek olarak 10.000 takipçili bir hesap 1.000 kişiyi takip ederse iyi bir izlenim verir. Ancak 1.000 takipçili bir hesap 10.000 kişiyi takip ederse kötü bir izlenim verir.
  • Profilinizi herkese açık yapın. İnsanlar içeriğini bilmediği hesapları takip etmek istemez. Ayrıca gelen takip isteklerini tek tek onaylamak zorunda da kalmazsınız.
  • Popüler sayfaların yorum bölümüne yorum yazarken dikkatli olun. Çok fazla yorumda bulunursanız platform bunun spam olduğunu algılayacaktır. Geçici süreliğine spam sebebiyle engel yiyebilirsiniz. Bu durumda yorum yapamayacağınız için GT’de yapamazsınız.
  • Hashtag etiketlerini kesinlikle kullanın. Bu sayede daha fazla kişi paylaşımınızı görecektir.
  • Yorumlara dikkat çekecek şekilde “Beni Takip Edin, Bende Sizi Ederim”, “Takip Edenleri Takip Ediyorum” gibi yorumlar yazabilirsiniz. Büyük harflerle yazılan yazılar daha çok dikkat geçer.

GT İfadesi Nerede Kullanılabilir?

  • Takipçi sayısı yüksek hesapların paylaşımlarına yorum atabilirsiniz.
  • Başta Facebook olmak üzere GT amacıyla açılmış gruplara üye olup paylaşımda bulunabilirsiniz.
  • GT ifadesini hashtag etiketlerinde kullanabilirsiniz. Böylece daha fazla kişi sizi takip edecektir.

GT Neden Yapılır?

İnsanlar takipçi sayılarını arttırmak için GT yapıyor. Kimi insanlar para kazanmak için GT yaparken, kimi insanlar tanınırlıklarını arttırmak için GT yapıyor. Takipçi sayısı yüksek hesaplar reklam satışı yaparak para kazandığından insanlar takipçi kazanabilmek için GT’ye başvuruyor. Doğal yöntemlerle, hızlı ve kısa sürede takipçi kazandırdığından insanların ilk tercihi haline geldi.

Bu yazımızda GT Ne Demek, Twitter GT ne demek, Instagram’da GT ne demek, GT Nedir sorularını cevapladık. Bu bilgiler ile birlikte takipçi sayınızı arttırabilirsiniz.

 

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.