Netteki Blog

gözüm sende hangi gün ne zaman

28.02.2023
261
gözüm sende hangi gün ne zaman

gozum-sende-hangi-gun
Farklı Bir Yarışma Programı: Gözüm Sende hangi gün oynuyor
ATV’nin farklı formatı ile dikkat çeken Gözüm Sende yarışma programıAylin Kabasakal’ın sunumuyla daha özel bir hale bürünüyor. Diziler kadar diğer yapımlara da önem veren kanallar, hazırladıkları yeni programlar ile reyting sıralamalarında başarı elde etmek için çalışıyor. Her türlü izleyiciyi ekran başına bağlamayı amaçlayan programların altına imza atan ATV, yeni formatı ile de ilgiyi üzerine çekmeyi başarmış durumda görünüyor. Bir kadın yarışmacının yüzlerini görmediği 4 erkek yarışmacı içinde seçim yapması üzerine kurulu olan program, adayların hobilerin, sevdikleri ve sevmedikleri şeylere göre belirlenmektedir.

Seçiminizde Size Yardımcı Olmasını İstediğiniz Yakınınızı Yanınıza Alın
Gözüm Sende yarışma programı hangi kanalda yayınlanıyor? ATV’de yayınlanan yarışma programı bekleneni verememesi üzerine erken final yapmak zorunda kaldı. Kanal tarafından büyük ümitler ile hazırlanan ancak istenen başarıyı yakalayamayan program erken biterek sıkıcı içeriğine de son vermiş oldu.

Gözüm Sende yarışma programı saat kaçta yayınlanıyordu? Cumartesi günleri saat 22.30’da ekrana gelen program belki günü belki de saatinin etkisiyle izleyiciden beklediği ilgiyi göremedi. Evlenilecek adayın görülmeden seçilmesi için hazırlanan aktiviteler gelin adayının günlük aktiviteleri ve ailesine bakarak karar vermesini gerekli kılıyordu. Belki de son derece zorlama bir formata sahip olan yarışma programı izleyiciden de aynı tepkiyi alınca sonlandırılmak zorunda kaldı. Kanalların da işinin zor olduğu ve her şeyi reytinglerin belirlediği bir dünyada siz de takip edeceğiniz programı belirlediniz mi?

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.