Netteki Blog

Gelin Evi Hangi Kanalda Ne Zaman Başlıyor

28.02.2023
357
Gelin Evi Hangi Kanalda Ne Zaman Başlıyor

gelin-evi-yarisma-programi-gorsel
Gelin Evi Yarışma Programında Yarışan Gelinler
Hafta içi 5 gün boyunca yarışan gelinlerden oluşan program özellikle hanımlar tarafından ilgi görmektedir. Gelin Evi yarışma programında her gün bir adayın evini ziyarete giden diğer adaylar ev dekorasyonundan çeyizlere, mutfak becerilerinden banyo temizliğine kadar her bir detayı kendi gözlerinden incelemektedir.

Bu aşama sonunda misafirlerine hazırladığı ikramları sunan ve bu aşamada düğün videosunu seyrettiren aday gün sonu aldığı puanlar ile haftayı tamamlamaktadır. Televizyonlarda daha çok hayallerinin peşinde koşan adaylar bu programda hayalini gerçekleştirmiş yeni gelinlerin yarışmasına sahne olmaktadır. En zevkli gelinin arandığı programının birincisi ise 5 tam altın ve 5 bileziğin sahibi olacak.

Yeni Bir Gelinin Evini Gezmek İster misiniz?
Gelin Evi yarışma programı hangi kanalda yayınlanıyor? Show TV ekranlarında yayınlanan program özellikle gündüz kuşağı izleyicilerinin takip ettiği bir program olarak karşımıza çıkıyor. Joker Yapımın üstlendiği program, birbirini tanımayan gelin adaylarının bir araya gelmesi ile yapılmaktadır.

Rekabetin ve eğlencenin eksik olmadığı Gelin Evi yarışma programı saat kaçta yayınlanıyor? Hafta içi her gün saat 14.00’te yayınlanan dizi biraz gençliğin biraz da kendine olan güvenin etkisiyle oldukça rekabetçi bir ortamda geçmektedir. Gelin adaylarının misafirlerini ağırladıktan sonra aldıkları puanlar üzerine yapılan eleştiriler de programın önemli bir ayrıntısıdır. Ancak haftanın birincisinin diğer rakipleri tarafından belirleniyor olması hak eden kişilerin birinci olmasının önündeki en temel engeldir.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.