Netteki Blog

Gamze Erçel Kimdir Umuda Kelepçe Vurulmaz Dizisi Simge

28.02.2023
538
Gamze Erçel Kimdir Umuda Kelepçe Vurulmaz Dizisi Simge

1992 yılının Mart ayında doğan ve şu anda 24 yaşında olan Gamze Erçel 1.69 boyunda ve 55 kilodur. Balık burcudur ve sevgilisi yoktur. Göz rengi ise mavidir. Balıkesir şehrinde doğmuştur. Üniversite eğitimini Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümünde almıştır.

Eğitimini tamamladıktan sonra çeşitli şirketlerde satış danışmanlığı, ürün geliştirme elemanı ve stilist danışmanlığı gibi bölümlerde çalışmıştır. 10 yıla aşkın bir süre çizimlerle uğraşmıştır.

Ayrıca güzel oyuncu kendisi gibi güzel bir oyuncu olan ve adından son zamanlarda çok bahsettiren Hande Erçel’ in ablasıdır.

Kardeşi Hande Erçel ile 2002 yılında katıldığı bir organizasyonda MissFace of Cinema yani Sinema Güzeli seçilerek dereceye girmiştir.

Umuda Kelepçe Vurulmaz dizisiyle ekranlara gelecek olan Gamze Erçel sosyal medyadan sonra, ekranlarda bulunarak adından söz ettiremeye devam edecek.

Baş Rol Olarak İlk Oyunculuk Deneyimi

Umuda Kelepçe Vurulmaz dizisi ile ilk başrol oyunculuk deneyimini yaşayan genç ve güzel oyuncu Gamze Erçel dizi de Simge karakterini oynamaktadır.

Oynadığı rol ile adından çok söz ettireceğe benzeyen Gamze Erçel başarılı bir oyuncu olan kardeşi gibi kendine hayran bırakacak gibi görünüyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.