Netteki Blog

French oje nasıl sürülür? Uygulanışı hakkında bilgi

28.02.2023
371
French oje nasıl sürülür? Uygulanışı hakkında bilgi

Fransız manikürü olarak adlandıran tırnak bakımıdır. Özellikle Fransızların tırnak iç kesimlerinde ki kiri saklamak için geliştirdiği yöntemler arasındadır.

Nasıl Uygulanır Ve Sürülür?

1 – Uzun ya da kısa tırnaklar öncelikle törpü yöntemi ile şekil verin. French sürümü için satılan setler içerisinden beyaz renkli oje yardımı ile çizgi çekebilirsiniz.

2 –  Çizgi çekemeyenler için diğer öneri ise avuç içine alınan beyaz ojeden 1 cm olacak şekilde tırnak uçlarına değdirmenizdir.

3 –  Oluşan fazlalık ve yanlışlıkları kulak çubuğu ile temizleyebilirsiniz. Çizgiden sonraki adımda rakı beyazı ojenin tırnak geneline sürülmesidir.

4 – Sürülen ojenin kalıcılığını sağlamak ve daha parlak görünüme sahip olmak için parlatıcı sürebilirsiniz.

Özellikle bayanların önem verdiği el bakımında tırnaklar büyük önem taşımaktadır. Tırnaklar için sürülen ojelerin renkleri, modelleri ve uygulanan stiller gün geçtikçe de değişkenlik göstermektedir.

French Oje sürümü güncel olan formlardan sadece birisidir. Tercih edilen en popüler bakım şeklidir, sebepleri içerisinde; tamamen her tene uyması, tırnakların daha bakımlı görünüme kavuşturması sadece birkaç etken içerisindedir. Kısa ya da uzun tırnaklar da kullanım kolaylık sağlar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.