Netteki Blog

Fizyoterapistler ne kadar maaş alıyor? İşte cevabı!

28.02.2023
250
Fizyoterapistler ne kadar maaş alıyor? İşte cevabı!

Birçok kişi tarafından merak edilen konulardan birisi de fizyoterapistlerin aldığı maaşlar oluyor. Sağlık çalışanları arasında yer alan fizyoterapistler devlet tarafından oldukça güzel ve fazla maaş almaktadırlar. Aldıkları maaş tabiî ki de çalışma yıllarına göre değişmektedir bu oran 2 bin TL veya 3 Bin Tl’ye kadar çıkmaktadır. Özellikle hizmet yılı yüksek olanların maaşı çok yüksek olmaktadır. Aldıkları maaşın yanı sıra birçok imkandan da yararlanmaktadırlar.

Fizyoterapist maaşları her devlet memurunda olduğu gibi zamanlanmıştır ve zamanla maaşı artmaktadır. 2015 yılının Ocak ayında yapılan zam ciddi anlamda fazla idi ve Temmuz ayında tekrardan zam aldılar. Bu söylemiş olduğumuz devlet memuru olan fizyoterapistler içindi şimdi bir de özel hastanede çalışan fizyoterapistler var tabi. Özel hastanede çalışan fizyoterapistler daha yüksek maaş almaktadırlar. Yani ortalama olarak bir özel hastanede 3.500 TL civarında maaş almaktadırlar.

Devlette maaş her sene artar ama özel hastanelerde böyle bir şey yok. Yani maaşı her zaman hastane kendi belirler ve ona göre verirler. Hangi doktor ve çalışan ne kadar maaş alacak hastane yönetimi buna karar verir ve o şekilde maaş alırlar. Tabi burada performansları çok önemli bir konudur. Eğer iyi bir fizyoterapistseniz o zaman yüksek miktarda para alabilirsiniz. Bakalım ilerleyen zamanlar da fizyoterapistler ne kadar maaş alacaklar belli olduğu zaman sitede paylaşılacaktır takipte kalınız.

fizyoterapistler

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.