Netteki Blog

Facebook sözleri resimli kısa ve öz

28.02.2023
282
Facebook sözleri resimli kısa ve öz

Günümüz sosyal paylaşım sitelerinin en yaygın kullanılan uygulamalarından Facebook, kullanıcılarına resim, video, kişisel durum iletileri gibi birçok paylaşım olanağı sunmaktadır.

Kullanıcı kitlesi; resim, video paylaşımları ile gerekli gönderimlerde bulunurken, durum kısımlarında kimi zaman sözlü gönderiler yaparlar.

Bazen acıklı, bazen komik, bazense dikkat çekici, vurgulayıcı durum sözleri, kullanıcı kitlesi arasında kimi zaman facebook sözleri ile ün salmaktadır.

Neden Facebook Sözleri Denmiştir?

Kullanıcılar kimi zaman sözlü gönderilerde bulunurken, bunu belki de bir şairin şiiri, bir yazarın kitap cümlesi, bir şarkının sözleri, atasözleri, bilim adamlarının sözleri, devlet büyükleri cümlelerinden alıntı yaparak gönderim yapar.

Bazen karşı tarafa dokunması açısından yazılır bu sözler, bazense bir tepki, bir sevinç yada hüznün belirtisi olarak kullanılır.

Facebook üzerinden yapılmış bu gönderiler, her kimin yada nereden alıntı olursa olsun, orada paylaşıldığı an, facebook sözü olarak yer etmiştir kullanıcı kitlesine.

Sosyal paylaşım sitesi olarak kullanılan bu uygulama sayesinde, bahsi geçen konu üzerinden kişiler farkındalık yaratmaya, ilgi çekmeye, kişisel ruh halini belli etmeye yönelik yazılarla çıkarlar iletişim kurdukları kişilerin karşısına.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.