Netteki Blog

Evleneceksen gel gelin adaylarının kıyafetleri ve elbise modelleri

28.02.2023
646
Evleneceksen gel gelin adaylarının kıyafetleri ve elbise modelleri

Ekranların sevilen evlilik programlarında sadece gelin adayları değil, onların giydiği kıyafetler ve elbiseler fazlası ile merak edilmektedir. Bizde, Seda Sayan ve Uğur Arslan’ın sunmuş olduğu evleneceksen gel programının gelin adaylarının birbirinden güzel kıyafetlerini ve elbise kombinlerini araştırdık.

Yayınlandığı ilk günden bu yana renkli görüntülerle evimize konuk olan, kimi zaman bizleri hüzünlendiren bazen ise güldüren evleneceksen gel programını sizler için incelemeye ve oradaki gelin adaylarının elbise modellerini sitemizde paylaşmaya çalışıyoruz. Birbirinden güzel gelin adayları, üzerine giydikleri kıyafetlerin hakkını fazlası ile veriyorlar.

Hangi kıyafetleri giyiyorlar? Markaları ve sponsorların isimlerini araştırdık ve maalesef bulamadık. Ekranlardan tanıtım ve marka ismi söylemek yasak olduğundan dolayı kıyafetlerin marka isimleri bilinememektedir. Sponsor markaları televizyon ekibini telefonla arayarak yada mail atarak öğrenebilirsiniz.

evleneceksen-gel-ebiseleri evleneceksen-gel-elbise evleneceksen-gel-gamze evleneceksen-gel-giyim-modasi evleneceksen-gel-gorseller evleneceksen-gel-guzel evleneceksen-gel-irem evleneceksen-gel-kiyafet-modelleri evleneceksen-gel-neslihan evleneceksen-gel-nurullah evleneceksen-gel-ornek evleneceksen-gel-ozlem evleneceksen-gel-selcuk evleneceksen-gel-solmaz evleneceksen-gel-tumblr

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.