Netteki Blog

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisi Ne Zaman Başlıyor Hangi Kanalda

28.02.2023
510
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisi Ne Zaman Başlıyor Hangi Kanalda

eskiya-dunyaya-hukumdar-olmaz-dizisi-oyunculari
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisi Gelişmeleri Yani Sezon
Yer altı dünyasının zirvesine hızla çıkış yapan Çakırbeyli’nin macerasını izlemek isterseniz, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisini seyredebilirsiniz. Dizide Oktay Kaynarca – Hızır Çekırbeyli, Deniz Çakır Meryem Çakırbeyli, Sanem Çelik – Ceylanı, Tarık Ünlüoğlu -Ünal Kaplanı, Ozan Akbaba İlyas Çakırbeyli’yi, Yunus Emre Yıldırımer – Alpaslan Çakırbeyli’ yi, Sabina Toziya – Hayriye Çakırbeyli’ yi, Hakah Karahan – Özer Çetiner’i, Kenan Çoban- Fahri yi, Turgay Tanülkü – Şahin Ağa yı canlandırıyor. Şayet Kurtlar Vadisi tadında dizilerden hoşlanan biriyseniz bu diziyi zevkle izleyebilirsiniz.

Zira dizinin kadrosu içinde de bu diziden tanıdık isimleri görebileceksiniz.
Dizinin ana fikrinden kısaca bahsetmemiz gerekirse: Hızır Çakırbeyli yer altı dünyasının karanlık alemine çocukluk yıllarında adım atmış bir adamdır. Bu nedenle kendisi, ailesi ve sevdikleri de bu alem içinde devamlı ölümle kalım arasında gidip gelen karakterler arasında bulunmaktadır. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi hangi kanalda diye soranlara belirtelim dizi Atv de yer almaktadır…
Hayatı boyunca haksızlıkların karşısında durmaya kendini adamış olan Hızır Çakırbeyli zaman içinde haksızlık aleminde kendisi de yer almaya başlar.

Fakat yılmadan silkinerek kendine gelmeye çalışan bu adam mücadelesini bırakmayacaktır. Öte yandan acımasız alemin içinde yer alan sert mizaçlı Hızır’ın içinde yufka yürekli bir tarafı da her zaman hali hazırda bulunduğundan hayır işlemeyi de çok seven bir kimsedir Hızır Çakıroğlu. İdealleri olan zaman zaman Devletle de farklı yollardan meseleler yaşayan Çakırbeyli’nin aynı zamanda özel hayatı da Meryem ile çalkantılar içinde geçmektedir. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi saat kaçta bilgisinin cevabı ise Salı akşamları saat 20:00 dedir.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.