Netteki Blog

Erkeklerin Hoşlanma Belirtileri Nelerdir? Maddeler Halinde 5 Açıklama

28.02.2023
237
Erkeklerin Hoşlanma Belirtileri Nelerdir? Maddeler Halinde 5 Açıklama

1. Dikkatle Dinleme
Karşınızdaki erkek sizi ilgi odağı haline getirip algılarını dış dünyaya kapatacak kadar dikkatle dinlemeye başlar. Anlattıklarınıza ekstra önem verir ve dinlediğini size belli etmek için sorular sorar.

Eğer sizi gerçekten dinleyip dinlemediğini anlamak istiyorsanız alakasız bir konuyla ilgili sorular sorarak onu test edebilirsiniz.

2. Giyimine Önem Vermesi

Daha önce sıradan kıyafet seçimleri yapan ve giyime özenmeyen bir erkek, son zamanlarda özellikle sizin yanınıza şık bir şekilde gelmeye dikkat eder.

Sizin beğendiğiniz giyim tarzına doğru kaymaya başlar ve sizin sevdiğiniz renkleri sıklıkla kullanmaya başlar.

3. Saç İşareti

Yanınızdaki erkeğin saçıyla oynaması ve elini koyacak yer bulamaması da bir hoşlanma belirtisidir. Saçlarıyla oynayan kişinin kendisini karşı tarafa beğendirme çabası içerisinde olduğu vücut dili uzmanları tarafından da kabul edilmiştir.

4. Tensel Temas

Karşınızdaki erkek size küçücük de olsa dokunabilmek için bahaneler üretmeye başlar. Size yakın olma arzusuna engel olamaz.

Çoğu zaman bu dokunuşlara yanlışlıkla olmuş imajı verir ve tepkinizi ölçmeye çalışır. Özellikle elinize, kolunuza ya da omzunuza dokunmak onlar için farklı duyguların kapılarını açar.

5. Teselli Etme Çabası

Üzüldüğünüzde, ağladığınızda hatta canınız sıkıldığında sizi soru yağmuruna tutup ruh halinizi anlamaya çalışır.

Sizin derdinizi kendi derdiymiş gibi benimser ve yüzünüzü güldürmek için her şeyi yapar. Karşınızdaki erkeğin radarları sizin duygu düşüşlerinizi anlamak üzere açıktır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.