Netteki Blog

Erdal Beşikçioğlu Kimdir? Adı Efsane Dizisi Tarık

28.02.2023
275
Erdal Beşikçioğlu Kimdir? Adı Efsane Dizisi Tarık

1970 yılının 5 Ocak gününde Ankara’da doğan Erdal Beşikçioğlu ailesinin ilk çocuğu olarak dünyaya geldi. Orta öğrenimini İzmir Özel Türk Koleji’nde, lise öğrenimini ise İzmir Narlıdere Mehmet Seyfi Eraltay Lisesi’nde tamamlamıştır.

Konservatuar eğitimi için Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı’na gitti. Bu eğitimi esnasında William Guskill ile yaratıcı drama hakkında atölye çalışmalarında bulundu.

Mezun olur olmaz yani 1993 yılında Devlet Tiyatroları’nda oyuncu olarak görev almaya başladı. Diyarbakır Devlet Tiyatrosu’nda müdür vekili olarak görev almaya 1995- 1996 sezonunda başladı.

Ankara Devlet Tiyatrosu’nda oyunculuk görevine devam etmektedir. Evli ve biri kız, biri erkek olan iki çocuğa sahiptir. Birçok kez ödül almış başarılı bir oyuncu olan Erdal Beşikçioğlu Adı Efsane dizisi ile ekranlarınıza gelecektir.

Adı Efsane Dizisindeki Karakteri

Adı Efsane dizisindeki kadroda yer alan Erdal Beşikçioğlu Tarık karakteriyle ekranlarınıza gelecek.

Tarık karakterini canlandıracak olan başarılı oyuncu dizide bir basketbol koçu olarak karşımıza çıkacak. Geçireceği bir kaza sonrası birbirinden üzücü olaylar yaşayacak olan Tarık çıkış yolları arayacaktır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.