Netteki Blog

Engin Öztürk Kimdir Yüksek Sosyete Dizisi Kerem

28.02.2023
271
Engin Öztürk Kimdir Yüksek Sosyete Dizisi Kerem

2016 Yaz döneminde Star TV ekranlarında seyirciyle buluşan Yüksek Sosyete adlı dizi, izleyici tarafından çok sevilmiş ve beğeni almıştır. Başrollerden birini canlandıran Engin Öztürk yakışıklı olması ve başarılı oyunculuk performansları ile dikkatleri üzerine çekmiştir.

Yüksek Sosyete Kerem kimdir? Nerelidir?

Eskişehir’de 1986 yılında doğan oyuncunun ailesi aslen Selanik göçmenidir. Gerçek adı Engin Öztürk’tür Babasının görevi dolayısıyla uzun yıllar Eskişehir’de büyümüş ve yaşamıştır.

Lise eğitimini Eskişehir Fatih Anadolu Lisesi’nde tamamlamıştır. Daha sonra ise Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünden 2012 yılında başarı ile mezun olmuştur.

Aslında daha önce Hava Astsubay Yüksek Okulunu kazanmış, 2015 te oradan mezun olmuştur. Engin Öztürk babası gibi astsubaydır.

Ama askerlik mesleğinin ona çok da uygun olmadığını düşünerek oyunculuğu tercih etmiştir. Oyunculuk eğitimini Devlet Konservatuarında almıştır.

Engin Öztürk Terazi burcudur. 1 84 boyunda ve 76 kiloya sahiptir. Sarışın ve mavi gözlü olan başarılı ve yakışıklı oyuncu, duygusal bir yapıya sahiptir.

Spor yapmayı ve voleybolu çok seven genç oyuncu lise yıllarından beri yaklaşık 8 yıl boyunca voleybol oynamıştır. Arap ülkelerinde de ün yapmış sevilen bir oyuncu olmuştur.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.