Netteki Blog

Engin Altan Düz yatan Saç Modelleri Diriliş Ertuğrul

28.02.2023
756
Engin Altan Düz yatan Saç Modelleri Diriliş Ertuğrul

Tarihi bir dizi film olan ” Diriliş Ertuğrul ” yapım, prodüksiyon, konu, oyuncu kalitesi ve izlenme randıman olarak bir çok diziyi geride bırakan harika bir dizi filmdir.

Ertuğrul ‘ canlandıran genç ama tecrübeli oyuncu Engin Altan Düz Yatan oyunculuk yeteneği sayesinde bu rol için tam oturmuş bir seçim olmuştur.

Genç oyuncunun dizideki saç stili

Dizinin tarihi gerçeklere uygunluğu adına Engin Altan Düz yatan Saç Modelleri Ve Diriliş Ertuğrul konsepti gereği sanatçının gerçek hayattaki saç stiline zıt renk ve modelmiş hissi verse de aslında çok fark yoktur.

Olabilecek ufak farklar dizinin izleyici gözünde gerekli fedakarlıklar arz etmesi bakımından isabetli kararlar olmuştur. Aslında genç sanatçının bu konuda hiç zorlanmadığı dizideki saç boyu ve modeli ve renginin gerçekteki tercihine çok benzer olduğundan anlaşılmaktadır. Ve saçından çok sakal konusunda gerçek halinden uzak bir stil tercih ettiği daha aşikardır.

Kumral, yer yer sarıya dönük açık kumral gölgeler oyuncunun orijinal saç rengini çevirdiği dizilerde de koruduğunu göstermektedir.

engin-altan-duzyatan-saclari engin-altan-duzyatan-sac

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.