Netteki Blog

En Kuvvetli Şans Duası

28.02.2023
10.643
En Kuvvetli Şans Duası

En Kuvvetli Şans Duası

En Kuvvetli Şans Duası ; Şansın açılması ve işlerinizin rast gitmesi nedeni ile Allah’a yönelip el açarak gönülden ve samimi bir halde dualar ederiz. Şans ve kısmetin açılması için günlük tertipli okunması gereken pek çok dualar vardır. Allah samimi ve gönülden ellerini açıp ;kullarının dualarını kesinlikle geri çevirmez. Şansın açılması için okunacak dualardan bir tanesi olan bu tesirli En Kuvvetli Şans Duası‘nı  günlük hayatımızda karşılaştığımız zorlukları aşmak şansımızın sürekli olması için dilimizden düşürmememiz ihtiyaç duyulan bu dua ” SÜMMES SEBİLA YESSERAHU.’’

En Kuvvetli Şans Duası olan bu kısa duayı ezberleyerek müşkül anımız da 3-5-7 sefer okunmamız yeterlidir. Bu tesirli duanın okunması gereken belli olan bir sayısı olmamaktadır. Günlük yaşamımız da zikir olarak devamlı okuyabiliriz. Mesela , yolların açılması ve gideceğimiz yere çabucak, sağ salim ulaşmak için okunur. Misafirlerimiz gelecek, hazırlığımızı zamanında yetiştirmek için, devlet dairelerinde işlerimizin kolayca olabilmesi için ve şansın bizimle olmasını gerektiren birçok durumlar da okunabilen bir duadır.

Şans Rızık Başarı Ve Servet İçin Okunacak Dualar Ve Ahiret Ve Dünya İçin Servet Anahtarı Olan Dualar

“Ve atakum min kulli ma se’eltumuh, ve in teuddu ni’metallahi la tuhsuha, innel insan ele zalumun keffar” ( Kuran- ı Kerim 14: 34)

La ilahe illallahü vallahü ekber subhanallahi vel hamdu lillahi ve estağfirullah’ellezi la ilahe Hüvel evvelü vel ahiru vez zahiru vel batınu ve hüve bi külli şey’in alim.

En Kuvvetli Şans Duası

Şans Duası

Şansınızın olmadığı düşüncesine kapıldıysanız ve böyle şansız anlar yaşarsanız , planladığınız işler dilediğiniz gibi gitmiyorsa, kısmetinizin kapalı olduğunu düşünüyorsanız, kısmetini bağlanmışsa, mutlu değilseniz ve üzgünseniz aşağıdaki duayı okumayı kendinize alışkanlık haline getirebilirsiniz. Çok kısa sürede ne kadar faydalı olduğunu göreceksiniz.

” Allahümme ya rabbi bi cahi sahıbilvesıleti seyyidina ve nebiyyina ve habibina ve kurrati uyunina ve nuri ebsarina habibike Muhammedinil Mustafa ve rasulikel mürteda ve nebiyyikel mücteba havil halena ila ahsenil hali ya muhavvilel havli vel ahval. ”

Hem Kısmet Hem Şans Duası

Kısmetin ve şansın devamlı açık olması için, 2 rekat hacet namazı kılındıktan sonra ‘’1000 defa La İlahe İllalah Ya Hayrel Halas Muhammedurresulullah Ya Hızır İlyas’’denir. Daha sonra 1000 defa, Şad Şeydali Ya Ruha Evredin Ya Ruh Bi İzzeti Baruh.’’Okunur.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.