Netteki Blog

En iyi oje markası hangisi ( Kaliteli markaların isimleri )

28.02.2023
530
En iyi oje markası hangisi ( Kaliteli markaların isimleri )

En iyi oje markası hangisi ( Kaliteli markaların isimleri )

El ve ayak tırnaklarına süs amaçlı sürülen bir boya olan oje, kadınların en çok tercih ettiği kozmetik ürünlerden birisidir. Günümüzde firmalar değişik oje çeşitleri üretme konusunda birbiriyle yarış haline girmektedir.

Desenli, çift renkli, çatlayan gibi çeşitleri bulunmaktadır. Yan sanayi üreticileri daha ucuza ürün üretmek adına zararlı madde içeren ojeleri piyasaya sürmektedir.

Bu sebeple kadınlar oje seçimi yaparken iki kat daha dikkatli olmalıdırlar. Oje seçiminde en kolay dikkat edilecek detay kokusudur, ojenin kapağını açtığınızda ki koku keskin olmamalıdır.

Hangi Markayı Tercih Etmeli?

Piyasada kolayca bulabileceğiniz, zararlı madde içermeyen Pastel marka ojeleri tercih edebilirsiniz. Geniş renk yelpazesi, isteklerinize cevap verecektir.

Dünya çapında tanınmış bir marka olan, Sally Hansen marka ojeleri de eczanelerden veya kozmetik ürün satışı yapan mağazalardan bulabilirsiniz.

En tanınmış oje markalarından biri olan Flormar da, içeriğinde zararlı madde bulundurmamaktadır. Zengin renk seçeneği ve kalıcılığıyla en çok tercih edilenler arasında kalması kaçınılmazdır.

En kaliteli oje üreten marka olarak bilinen Essie yine çok tercih edilenlerin arasındadır. Boyner ve YKM mağazalarında satılmaktadır.

Essie: ( Hiç tartışmaya gerek yok bence.. Dünyanın en kaliteli oje markasıdır. Bir çok kez kendisini kanıtlamıştır. Birbirinden kaliteli ve zararsız ojeleri ile dünyada bayanların ilk tercihleri arasında yer alıyor. Ülkemizde bir çok kozmetik marketlerde bulunabiliyor.

Pastel  (  Bu markanın içerisinde kesinlikle zararlı madde yoktur. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz)

Sally Hansen ( Tırnak bakımı denildiği zaman akla gelen dünyaca ünlü bir markadır ve oldukça kalitelidir. Ojeleri satın almaya değer!)

China Glaze ( Hem dayanıklı hem aynı zamanda ojelerinin kaliteli olması hasebiyle bayanların baş tacıdır)

 

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.