Netteki Blog

En iyi makyaj markaları hangileri? ( Satın alabileceğiniz kaliteli markaların isimleri)

28.02.2023
323
En iyi makyaj markaları hangileri? ( Satın alabileceğiniz kaliteli markaların isimleri)

Kozmetik dünyası bayanların vazgeçemedikleri en yetkin oldukları alanlardan birisidir. Kozmetik ürünleri ile birlikte görüntü ve bakım anlamında köklü değişikliklere gidilmiştir.

Kadınlara yüklenen güzel görünme terimi o kadar yerleşmiş, kadınlar da bunu böylece kabul etmiştir.

İşte bu sebepten dolayıdır ki kadınlar güzel görünmek adı altında hem kendisinden beklenen hem de kendisinin de böyle olması gerektiği inancı ile görüşlerine erkeklerden daha çok önem vermektedirler.

Her zaman kadın bekleten taraf olmuştur. Erkeklere göre daha uzun süren hazırlanma telaşında makyaj yapmak önemli etkendir.

Bazen dakikalarca süren makyaj yapımı beğenilmeyerek silinip tekrar yapılmaktadır. Her makyaj ürünü sağlık açısından sorun teşkil etmektedir.

Bazı firmalar bu sorunu düşünerek geliştirdiği, izlediği yöntem ile bu durumu yok edemese de en aza indirgeme çabasına girmiştir.

En üst sırada dünyaca tanınan ve en pahalı olarak kabul edilen Channel gelmektedir, daha sonrasında sırası ile Mary Kay, Loreal, Mac Cosmetics, Estee Lauder, Artistry, Elizabeth Arden, Oriflame, Nu Skin ve Smash Box yer almaktadır.

Birbirinden farklı markalar, tüketici zihnin de kalite ve güven duygusu ile varlıklarını sürdürmeye devam etmektedirler.

Hem yukarıda hem aşağıda ismini vermiş olduğum makyaj markalarını gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Hepsi birbirinden kalitelidir.

Flormar

Maybelline

Golden Rose

Lancome

Loreal

Este Lauder

Deborah Makyaj Markası

Mavala

Clinique

Alix Avien

Vichy

Mac

Orıflame

Sisley

Clarins

 Yves rocher

Nude

Garnier

The balm

Shıseıdo

Rimmel

Avon

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.