Netteki Blog

En İyi Kedi Mamaları Hangileridir? Ayrıca Dikkat Edilmesi Gereken Mamalar!

28.02.2023
320
En İyi Kedi Mamaları Hangileridir? Ayrıca Dikkat Edilmesi Gereken Mamalar!

Küçük dostlarımız hayatımızda büyük bir yer kaplamaktadır. Belki de birçoğumuz insanların yanında olduğumuzdan daha fazla huzurlu oluyoruz onların yanında. Bu sevimli dostlarımız için en iyi koşulları sağlamaya çalışıyoruz.

Bu koşullardan biri de beslenmeleri için verdiğimiz mamalardır. Üretimi yapılan birçok mama vardır. Bunları marketlerden, petshoplardan ve internetten sipariş vererek alabiliriz.

Her Mama Güvenilir Değildir

Maalesef bütün mamalar güvenilir değildir. Bazıları içerdikleri maddelerle tüylerinin dökülmesine neden olurken, bazıları da kedilerde çeşitli hastalıkların meydana gelmesine sebep olabiliyor. Bu nedenle mama alırken dikkatli olmalıyız ve kedilerimize zarar vermeyen bir mama almalıyız.

Yavru Kediler için Farklı, Yetişkin Kediler İçin Farklı Mama

Mama alırken dikkat etmemiz gereken en önemli konu kedinin yaşıdır. Çünkü 1 yaştan küçük olanlar yavru kedi kategorisine girmektedir ve onlar için yaş mama verilmesi gerekir. 1 yaş üstü kedilere ise yetişin kedi denilmektedir ve onlar kuru mama da yiyebilirler.

En İyi Mamalar

Gönül rahatlığıyle alabileceğiniz, en iyi mamalardır.

Farmina Cimiao

Snappy Tom

Snopy Tom

Spesific

Sanabelle

Sabıkalı Mamalar

Kedilerin ölümüne ve kalıcı hasarlara yol açtığı için bazı kedi maması markaları toplatılmıştır ve artık satın alınmamaktadır.

Blue Buffalo

Taste Of Wild

Orijen

Acana

Alınmaması Gereken Mamalar

Kedilerin tüylerinin dökülmesine neden olmuşlardır ve kalitesi onaylanmayan mamalardır.

Whishas

La Cat

Goody

Bonnie

Iams

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.